{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lekker fietsen met je kindje

Afbeelding blog 'Lekker fietsen met je kindje'

Het is eind maart en het lenteseizoen is eindelijke aangebroken. De lente, oftewel de overbruggingsperiode naar de zomer, is van start gegaan en het begint langzaam warmer te worden. Buiten zie je dat steeds meer mensen de fiets pakken om in de weekenden te genieten van het heerlijke lenteweer. Gezellig met het gezin erop uit, hup de natuurgebieden in. In Nederland vind je ontzettend veel locaties of uitgestrekte natuurgebieden om doorheen te fietsen. Ga jij wel is samen met je vriendin de hort op?

“Gezellig”

Als je samen met je gezin op een fietstocht gaat, is het belangrijk dat je over een comfortabele beschikt. Neem als voorbeeld een damesfiets van Fietsenopfietsen. Deze damesfietsen zijn van uitstekende kwaliteit en beschikken over alle gemakken en comfort. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen is het belangrijk dat je je nooit focust op het behalen van zoveel mogelijk fietskilometers, maar je focust op het plezier en samenzijn. Neem lekkere broodjes mee en maak er een gezellige picknick van. Denk ook eens aan een fietsstoeltje. Dubbelcheck altijd of de riemen en de bevestiging van de fietsstoel nog goed zit.

Waar in Nederland?

Zoals beschreven zijn er ook in Nederland fantastische plekken waar je met je kinderen naartoe kan. Denk aan de Veluwe of de Waddeneilanden, maar ook aan de natuurgebieden in Noord-Brabant en Limburg. Op het internet vind je vele kindvriendelijke fietsroutes. Wat nog leuker is, is om een groepsaccommodatie te boeken. Denk bijvoorbeeld aan een groepsaccommodatie in Limburg. Overdag lekker fietsen door de natuur en ’s avonds lekker genieten van het Bourgondische leven. Al met al genoeg redenen om een keer de fiets uit de schuur te pakken en gezellig met het hele gezin erop uit te gaan. Alvast veel fietsplezier!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je