Snap
  • Zwanger

Lekker dichtbij mamma

​Heerlijk vind ik het, mijn kleine meisje dicht tegen me aan in de draagdoek. Toen Jackie klein was kon ik er al zo van genieten...

Alleen het knopen vond ik erg lastig, vaak zakte het erg uit... Dat bleek doordat ik bij Jackie een “rekbare” doek had, toen een vriendin van mij haar zoontje perfect had geknoopt en ik dacht “huh dat knoop je toch anders?!” vertelde zij mij dat zij een geweven doek had en zij hem daarom wel zo moest knopen. Dit zat veel steviger en dit zakte niet uit! Ik heb meteen mijn andere draagdoek verkocht en een geweven gekocht in de Denim-look, lekker stoer en past overal bij. Dit zat inderdaad een stuk beter… En nu sinds 2 weken heb ik pas echt door hoe ik Lilly goed in de doek zet, hehe…

Het lukte vaak wel maar moest daar wel de tijd voor nemen. Nu gaat dit ook in een handomdraai, erg fijn. Als ik naar de stad ga en ik niet steeds helemaal de kinderwagen wil meeslepen neem ik mijn draagzak mee, klik en klaar.

Maar zoals ik al eerder schreef/liet zien, alles wat ik heb wil Jackie ook… en nu heeft ze het voor elkaar, een draagzak voor haar pop! Helemaal trots, eerst wilde ze niet zo vaak mee “schoolpaardjes” doen (boodschappen) maar nu vraagt ze het zelf, mammaaaaaa gaan we al schoolpaardjes doen? Dan mag ik popje Lilly mee in de draagzak?!

En zo werd Jackie ook een fan van het dragen, ze draagt met boodschappen doen, rondje om, naar de voetbal, in huis enz enz. Zij kan er net als ik ook zo van genieten, schattig toch?

En Lilly? Zij vind het ook heerlijk, ze valt altijd meteen lekker in slaap in de doek/zak.

8 jaar geleden

Hey is zo fijn en gezellig te gelijk.... mooiste manier van je kruintje bij je hebben.

8 jaar geleden

Toch leuk om te lezen dat ik je nog enthousiaster heb kunnen maken voor het dragen hihi.. Vooral de doek is heerlijk he!

8 jaar geleden

Consulenten dus t9...

8 jaar geleden

Ja Josephine dat zal ik straks ook echt missen.....ik hoor anderen vaak zeggen dat ze de babytijd snel uit willen ;)