{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lekkende borsten op een normale maandag (32 weken zwanger)

Lekkende borsten..

Afbeelding blog 'Lekkende borsten op een normale maandag (32 weken zwanger) ' Achtergrond blur afbeelding

Echt een typische maandag.. althans. Na verrast te zijn met mijn babyshower gisteren waar ik nog wel een blog over schrijf dacht ik; Vandaag is het tijd om te relaxen. Geen werk vandaag, lekker rustig een film kijken in de bank, drankje erbij, chips..ff niks.. MAAR alles behalve dat, want... inmiddels zit ik in shirt nummer drie, draait de wasmachine overuren en is de rust voorbij.. want ik heb last van lekkende borsten! Ook bekend bij jullie tijdens je zwangerschap? Iedere keer denk je ohhh dat lekken zal wel meevallen, maar er komen al hele zeeën uit en is het gewoon verstandig om voortaan een losse bh onder je shirtje te gaan doen met “borstmaandverband” .. ik moet het toch echt los gaan laten dat ik denk, dat gaat bij mij niet gebeuren, dat door lekken. Wat ben ik eigenlijk blij dat het nu gebeurd, dan op mijn werk dwars door mijn bh heen OEPS!
Wijze les dus van vandaag...
dit is mijn eerste zwangerschap dus er komt van alles op me af. Ik moet er erg aan wennen aan al die veranderingen maar, ach ik neem het allemaal voor lief! Ja zo ook al mijn doorweekte shirtjes en de rust waar ik naar verlangde vandaag!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je