{{ message.message }}
{{ button.text }}

Leeftijd en zwangerschap.

oordelen, mensen die praten achter je rug om, alleen om iets wat jij graag wilt.

Afbeelding blog 'Leeftijd en zwangerschap.' Achtergrond blur afbeelding

ik heb altijd al jong moeder willen zijn, mijn vriend is ouder en dat komt wat dat betreft goed uit. 

Jammer is alleen dat mensen een oordeel hebben; "maar je zit nog op school, hoe ga je dat doen?' "moet je niet eerst je carriere voorop stellen, voordat je gaat denken aan een gezin?" NEE, NEE, NEE. ik bepaald zelf hoe ik mijn leven inricht. Ik mag dan wel jong zijn, 20 jaar, maar ik heb altijd geroepen dat ik zo vroeg mogelijk moeder wil zijn. ik woon samen met de liefste man die ik ken en we zijn dol gelukkig met elkaar. we hebben een huisje, genoeg ruimte en ja. ik zit nog op school en misschien maak ik het mezelf wel ontzettend zwaar, maar is dat niet mijn probleem? Waarom vind iedereen het zo erg dat ik het mezelf zwaarder maak? Ik ben gelukkig, met alles wat op dit moment in mijn leven is. Het voelen van ons kleine meisje in mijn buik geeft mij alleen maar meer motivatie voor school. Om mijn opleiding af te ronden. Ik weet waar ik het voor doe, niet alleen voor mezelf, maar ook om mijn kleine meid een goed leven te geven. sinds mijn 12e wil ik al psychologe worden, niets houdt mij tegen, dus waarom zou een kindje dat wel doen? Ik heb een hele lieve familie en een lieve schoonfamilie die ons zullen steunen waar ze kunnen. En ja, misschien onderschat ik het wel. Maar is dat niet ook mijn probleem? Waarom zijn mensen zo oordelend en kunnen ze niet gewoon gelukkig zijn voor mij? Waarom zijn mensen toch meer bezig met MIJN leven, dan met hun eigen leven. Want wat iedereen ook doet, zolang je maar gelukkig bent toch? En misschien denkt iedereen die dit leest er hetzelfde over als de rest van de mensen die mij niet begrijpt, maar ik hoef mezelf niet te verdedigen.

IK ben gelukkig! En IK moet uiteindelijk leven met de keuzes die IK maak, of dat nou de goede of de verkeerde keuzes zijn geweest!

Ik ben in ieder geval erg trots op mezelf en wat ik tot nu toe doe en wat ik heb bereikt met mijn leven, en daar gaat het om (:

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je