{{ message.message }}
{{ button.text }}

last van bloedverlies nog een week de pil slikken

Gisteren(31-08) last van oud bloed nu(01-09)bloedverlies wat kan dit zijn????

Afbeelding blog 'last van bloedverlies nog een week de pil slikken ' Achtergrond blur afbeelding

wie kan mij antwoord geven wat het is ??

ik ben NIET bezig met zwanger worden!

slik al sinds m'n 13de de pil ben nu 19 en heb nu sinds gisteren last van oud bloed verlies en sinds vandaag last van bloed verlies

wel heb ik al een aantal dagen last van m'n tepels die jeuken en moeite met "drukken" (zo nu en dan lukt het uit eindelijk wel) en heb ook pijn onder in m'n buik (heb al wel een test gedaan maar was negatief) (misschien dat ik te vroeg heb getest)

ik ben de pil geen een keer vergeten, afgelopen keer gewoon maandelijkse periode gehad . Dus niet te lang door geslikt maar toch heb ik nu al last van bloeding. Zou graag willen weten wat het is. Dus graag een reactie of privé mailt

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je