{{ message.message }}
{{ button.text }}

Langzaam maar zeker.. (deel 10)

Langzaam maar zeker steeds een stukje verder, steeds meer voorbereid

Afbeelding blog 'Langzaam maar zeker.. (deel 10)' Achtergrond blur afbeelding

Iedere keer als ik nu wat zie voor de baby wil ik het gelijk meenemen, vooral de Action is verleidelijk, zit om de hoek en moet er regelmatig heen, ( voor o.a wasmiddel, deo, douchegel, afwsmiddel ect)  goedkope doekjes, flessen en spenen, wikkeldoeken, matrasovertrekken en ga maar door en dan nog voor haast niks en vaak net zo goed!  ook de hydrofiele luiers van ze in geslagen, Aangezien je die dingen bijna voor alles gaat en moet gebruiken, nooit te veel ervan. ik moet er 16 van de kraamzorg....maar daar zit ik gegarandeerd over heen. Mijn gevoel zeg echt dat ik telkens blauw moet pakken of neutraal, Mijn gevoel geeft immers 100% jongen aan, de vorige keren had ik dit met de meiden ook, een sterk gevoel maar dan voor een meid en wat bleek, 2 meiden, bij de oudste was ik er zelfs overtuigd dat ik een jongensnaam nodig had terwijl ze zeiden ja mevrouw het is 1 dochter bij de echo, later na de bevalling bleek dat toch anders te liggen...

Dus ging er gewoon voor, een beetje blauw vind ik overigens ook wel kunnen voor een meid. zolang maar niet alles blauw is. en dan nog... heb een meid van 6 en alles moet blauw ben er wel aan gewend en dan de andere dame van 4 heeft alles roze.. ze kiezen later toch wel gewoon zelf wat ze het mooist vinden haha. Het hoeft niet allemaal roze te zijn, Tevens ook van die xl hydrofiele doeken gekocht, wel geteld 2,79 nou daar kan ik het niet voor laten. dacht nou zal wel een keer zo groot zijn, maar ze zijn echt mega groot!  lijkt wel een laken voor op het bed haha.

nog voor ik de luiers in mijn mandje had zag ik slabbetjes...oooh leuk! en ook die gebruik je bij het leven, maar weer weinig neutraal, nou dan maar de gele en groene versie, stonden nog leuke plaatjes op ook, ook maar flessen meegenomen, van die fijne brede flessen, die waren bij mijn dames ook zo`n succes, en voor die 1,49 kan je het proberen, bevalt het niet dan gooi je ze bij het plastic of uitkoken en misschien iemand anders blij maken ermee, losse spenen hebben ze toch bij de action.

iedere keer als ik bij de action kom moet ik altijd ook even kijken of ze weer wat hebben, laatst ook een melkpoeder torrentje gekocht die ik haast niet zal gebruiken maar af en toe handig kan zijn als je even weggaat of als manlief een fles moet maken, nou 0,79. stelt niks voor! dan is het ook niet zo zonde als je het niet vaak gebruikt. 

nu ben ik niet iemand waarbij het altijd het goedkoopste moet zijn hoor! maar bij sommige dingen denk ik, nou net zo goed, kan weer aan versiering gebruikt worden of wat dan ook haha. zeker nu we ook 2 kamers moesten opknappen/klussen.

we hebben in ieder geval en een goed begin met de spulletjes..

tevens diezelfde weer nog maar hydrofiele washandjes besteld, en flannellen luiers....geen die waar die voor zijn straks, moest er 3 hebben, uiteraard gekocht en later las ik dat ze niet gebruikt worden...beetje zonde straks als dat zo is maar we gaan het wel zien, bij mijn 2 dames stond dit nog niet eens op de lijst.  We hebben het in ieder geval in huis..

inmiddels ook al heel wat babykleertjes in huis, vooral neutraal dat kan immers altijd wel.. :) later kan je alsnog wat blauw of roze dingen bijhalen...en nooit een straf natuurlijk ;-)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je