{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lang leve alles snachts uit de kast trekken

2 jonge dames die het nachts erg leuk en nodig vinden om speelgoed en kleding uit kasten te trekken.

Afbeelding blog 'Lang leve alles snachts uit de kast trekken'

Bij me oudste begon het toen ze 2 was, iedere nacht of als ze op haar kamer alleen zat bijv met middagdutje of savond dan met slapen. 

Iedere keer weer alles uit die commode trekken en alles lekker door de hele kamer, tot aan de sudocreme en zinkzalf aan toe en niet te vergeten dat de talkpoeder ook erg favoriet was. op een gegeven moment stopte deze fase, wat was ik blij na een jaar iedere ochtend en iedere middag weer alle kleding te kunnen wassen en als nog schoon was terug te leggen in de kast, inmiddels is ze 4 en doet het weer. gelukkig heeft ze nu een normale hogen kast en heb alles maar hoog ingepakt en nu gebeurt het met de kleding niet meer. een speelgoed kast daar zit al een slot op en de andere kregen ze vandaag ineens ook open. resultaat speelgoed overal!! man man man. je kunt werkelijk geen kant op daar, en mama is altijd de gene die het moet opruimen want de dames schieten er maar niet mee op. en maar tegen praten zeg maar gerust schreeuwen dat ze het niet willen doen.

nu is de jongste 2 en ja hoor ook zei heeft nu ook ontdekt en dat terwijl ze een hoge kast heeft opzich.

ook maar een slot op doen dan, want dit is nou ook niet bepaald fris en fijn...

herkenbaar mamas? het uit de kasten trekken en de sudocreme,talkpoeder lekker door de kamer en hun zelf ook helemaal eronder.

blij als deze fase voorbij zijn blijf nu aan het corrigeren, en opruimen.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je