{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lage rugpijn 1e trimester zwangerschap

Ik ben net zwanger en heb erg veel last van een zeurende lage rugpijn, 1e trimester zwangerschap is net begonnen.

Afbeelding blog 'Lage rugpijn 1e trimester zwangerschap'

Hallo Mama's ( to be )

Ik ben op de dag af 5 weken zwanger vandaag! Heel erg blij mee natuurlijk.Tot op heden nog aan niemand verteld, maar al wel op deze site gelanceerd! Als alles goed gaat dan ben ik eind september uitgerekend. Nu het minder leuke: heb wel erg veel last van een zeurende lage rugpijn 1e trimester zwangerschap...

Lage rugpijn 1e trimester zwangerschap

Heb net even ge-googled en las vreselijke verhalen. Nu weet ik ook wel dat ik niet alles moet geloven maar deze verhalen kwamen allemaal overeen. De vrouwen die in hun 1e trimester zaten hadden veel last van lage rugpijn en dat mondde helaas allemaal uit in een miskraam.

Ik moet zeggen dat ik deze pijn ook niet ken van mijn andere zwangerschappen... Natuurlijk kan niemand mij een garantie geven en is elk lichaam anders maar wie heeft er ook zo'n last gehad? Heb denk ik geruststelling nodig ;) Het is allemaal ook zo spannend. Kwaaltjes horen er ook bij want er verandert natuurlijk heel erg veel in wel heel korte tijd, maar het lijkt nu net alsof ik de hele dag heb lopen sjouwen met bankstellen!

Ik hoor graag jullie verhalen over kwaaltjes!!! Vooral die in het 1e trimester.

Worden vast hele gezellige reacties haha!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je