{{ message.message }}
{{ button.text }}

Laatste tijd vaak misselijk hoe kan dat?? #help

Misselijkheid zonder idee waar van wie kan mij helpen dat ik weet waar het vandaan komt

Afbeelding blog 'Laatste tijd vaak misselijk hoe kan dat?? #help'

hallo allemaal,

ik zit met een vraag.

De laatste tijd(al ongeveer meer dan een maand) ben ik heel veel en vaak misselijk soms van het niet eten volgens mijn vader maar van de week (dinsdag) wou ik eibislooksalde eten en werd ik heel erg misselijk alleen al van de geur toen ik het vertelde tegen mijn moeder zei ze dat toen ze zwanger was van mij ze ook heel misselijk werd van ei en dat een hele tijd niet heeft kunnen eten dus nu vraag ik mij af kan ik zwanger zijn terwijl ik de pil elke dag slik (microginon 50mg)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je