{{ message.message }}
{{ button.text }}

laatste loodjes..... nog ff

Milde zwangerschapsvergiftiging...... Bloeddruk schommelt... om de dag controle

Afbeelding blog 'laatste loodjes..... nog ff' Achtergrond blur afbeelding

Nou ondertussen genoeg gebeurd. Ik was vorige week  al 3 dagen opgenomen geweest want bloeddruk was veel te hoog. Met juiste medicatie kon ik weer naar huis en afgelopen maandag toch weer opname zkh. Milde zwangerschapsvergiftiging. Ter controle toch on zkh blijven. Gelukkig is nu besloten dat ik eerder keizersnede krijg. Aftellen is begonnen

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je