{{ message.message }}
{{ button.text }}

Laatste loodjes & de knuffelvriendjes van Mister X

Wassen/inpakken/laatste loodjes etc.

Afbeelding blog 'Laatste loodjes & de knuffelvriendjes van Mister X' Achtergrond blur afbeelding

Wasjes, wasjes en nog eens wasjes. Daar houd ik me nu de laatste 6 weekjes maar mee bezig.. haha grapje! Ik ben al bijna klaar. Heerlijk dat straks alle lijstjes die ik nog heb afgewerkt zijn. Het inpakken van mijn vluchtkoffertje vond ik ook erg leuk om te doen! Maar nu gaat het om deze lieve vriendjes van Mister X(onze toekomstige zoon die wij over 6 weken verwachten) Dit zijn: Muis🐭, Ko🐰, Beer🐻, Knakna junior🐰 & Fant🐘 Ko het konijn is trouwens echt heel leuk, dat grote bruine konijn! Als je aan zijn staartje trekt komt er een super lief liedje uit “somewhere over the rainbow” slaap liedje. Die zet ik ook iedere dag op mijn buik! Dan kan ons kleintje er al aan wennen. Echt een aanrader van het merkHappyHorse! Ik ga weer lekker verder genieten van alle leuke dingen om me heen. Wat vonden jullie leuk aan de laatste loodjes of wat deden jullie de laatste weekjes?💙

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je