{{ message.message }}
{{ button.text }}

Laatste keer

Laatst las ik, volgens mij in jij en je kinderen, een stukje over de laatste keer. Laatste keer dat je zwanger bent/was en wat je gaat missen. De redenen kunnen verschillend zijn. Misschien omdat het niet lukt of omdat je vind dat je gezin compleet is. Nu onze dochter sinds 1,5 week in haar juniorbed slaapt, zat ik daar weer aan te denken. Tijdens mijn zwangerschap moest ik ook vaak denken, wat als dit de laatste keer is? Wat zal ik het gevoel van beweging in mijn buik gaan missen. En nog steeds hoop ik, dat ik het toch ooit weer eens mee mag maken, want wat een heerlijk gevoel vond ik dat. Mijn zwangerschap had wat mij betreft veel langer mogen duren. En nu, nu is onze meid groot genoeg om in een juniorbed te slapen. Wat als dit de eerste en laatste keer is dat het ledikantje is gebruikt? Wat zal ik dat deze periode gaan missen, want ze wordt al zo groot en zelfstandig. Zelf durf ik niet alle babyspullen weg te doen, want de hoop is zo groot, dat ik hoop op een tweede kindje, en dat terwijl ik verstandelijk heel goed weet dat die kans er niet is (met IVF is het al nihil), maar ja dan heb je je gevoel ook nog en die twee zijn dingen zijn erg verschillend.

Afbeelding blog 'Laatste keer'

Nu mijn vraag; Wat missen jullie nu je kind/kinderen ouder is/zijn en een aantal dingen de laatste keer zijn of zijn geweest. Dat kan met de zwangerschap te maken hebben of de alledaagse dingen.

Ik ben benieuwd.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je