{{ message.message }}
{{ button.text }}

Laatste controle bij de verloskundige

De laatste keer naar de verloskundige. Bespreken hoe het met ons gaat.

Afbeelding blog 'Laatste controle bij de verloskundige'

Laatste controle bij de verloskundige

Onze dochter is ruim drie weken oud en we genieten enorm van haar. Vorige week ben ik bij mijn verloskundige geweest omdat ik begin augustus mijn laatste controle heb bij de verloskundige. Toch vind ik het ook wel jammer dat ik er niet meer toe hoef.

Een bijzonder moment omdat ik dan voor mijn gevoel mijn zwangerschap echt goed kan afsluiten. Het betekent ook dat ik daar voor de laatste keer kom, dat we de bevalling nog een keer gaan bespreken. Deze is goed gegaan, dus daar kijk ik met een fijn gevoel op terug. Verder wil de verloskundige afscheid van mij nemen, kijken naar Charlotte, want zij heeft haar dan ook een aantal weken niet gezien. Mijn verloskundige wil graag weten of het goed gaat met mij en mijn dochter Charlotte.

Ik was heel tevreden over mijn verloskundige. Ze was heel aardig, professioneel en betrokken. Ik voelde me altijd heel serieus genomen door haar. Ik wil haar graag een klein cadeautje gaan geven.

Hebben jullie nog leuke ideetjes voor een cadeautje voor mijn verloskundige? Ik denk zelf aan chocola, wellicht hebben jullie ook andere leuke ideetjes? En waren jullie ook zo tevreden over jullie verloskundige?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je