Snap
  • Zwanger

Laat die kids maar lekker knoeien!

Fijn joh, kinderen! Ze maken er af en toe een flinke bende van (ja we spreken uit ervaring). Ook weten wij dat het erg vervelend is om maar te blijven roepen ‘’Pas op de muren/niet spetteren met de spaghetti/dopjes op de stiften...’’

Stel dat het nu toch fout gaat kun je maar beter goed voorbereid zijn... We hebben de ideale oplossing gevonden: muurverf die kan worden schoongemaakt met een vochtig doekje!

Reinigbare muurverf

Een mooie tekening op de muur? Haal een vochtig doekje erover en je muur is weer als pas geschilderd!

Deze muurverf kan eigenlijk overal waar geleefd wordt! Denk aan de zwarte vegen langs de trap, of eten dat niet alleen in de haren terecht is gekomen, maar ook op de muren.
Waar kinderen spelen, sportschoenen worden neergegooid en jam niet alleen op de boterham belandt, is een vlek zo gemaakt. En dankzij de matte Histor Clean muurverf, in zowel wit als in kleur verkrijgbaar, is de muur ook zo weer schoon.

Maar werkt het echt?

Heel leuk natuurlijk die grote praatjes, maar werkt het ook echt? Antwoord: JA!

Door de samenstelling van de verf is het niet mogelijk voor een penstreep/(saus)vlek om in de verf te trekken. Het blijft er als het ware op liggen en kan met een nat doekje afgedaan worden. Perfect voor eigenlijk elke ruimte.

Kleurtjes

De verf is verkrijgbaar in wit en vele mooie kleurtjes (fijn voor op de kinderkamer) en dekt uitstekend.

Maak je huis knoei-proof met een likje verf!

9 jaar geleden

Wauw, bij de volgende verfbeurt.. wie weet niet eens zo een gek idee. Wel een oproepje, maak er ook eens een voor op de deuren en kozijnen.. manlief is een rasechte boer, en hoe vaak ik daar niet op sta te poetsen..