{{ message.message }}
{{ button.text }}

Krampen in de benen..?!?!

Vreselijke krampen in de benen.. Heb er sinds de puberteit al geregeld last van maar nu met de zwangerschap wordt het erger..

Afbeelding blog 'Krampen in de benen..?!?!' Achtergrond blur afbeelding

ik nu bijna 27 weken zwanger, lig heerlijk in mijn bedje in het ohhhh zo heerlijke droomland, maaaaaaaarrrr ik wordt uit die zaligheid gerukt , de kramp schiet in mijn benen en de pech die ik heb van lies tot teen begint in mijn linkerbeen als ik met veel pijn en moeite uit me bed probeer te komen ( ik heb al een aardige buik voor de duur van mijn zwangerschap) schiet het tot overmaat van ramp ook in mijn rechterbeen, een half uur ben ik bezig geweest om de kramp eruit te kunnen krijgen dmv strekken. Nu heb ik al de hele dag spierpijn in mijn benen, heerlijke kwaaltjes van zwanger zijn

Tags: #Zwanger, #Gezond

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je