{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kraamcadeautjes.

Afbeelding blog 'Kraamcadeautjes.'

Morgen ben ik 40 weken zwanger en veel mensen vragen aan mij of ik speciale wensen heb voor de baby. Toen onze oudste dochter werd geboren had ik heel veel dingen die ik aan de kraamvisite wilde vragen, zoals speelgoed, knuffels, boekjes, kleding voor de baby.

Over een tijdje gaan we ook een kraamborrel organiseren voor familie. We hebben dat twee jaar jaar geleden ook gedaan en mijn man en ik vonden dat erg fijn en prettig omdat je dan een groot gedeelte van het bezoek dan al hebt gehad.

Ik vind het nu heel erg moeilijk om cadeautjes te verzinnen voor de baby, omdat we natuurlijk heel veel kunnen gebruiken van onze dochter. We hebben bijvoorbeeld al een box, kinderstoeltje, boxkleed, knuffels en speelgoed.

En heel veel spulletjes heb je al. Ik heb aan een aan familie servies gevraagd voor de baby. De boeken van Pauline Ouds zijn ook altijd leuk voor de baby. Verder heb ik ook nog gedacht aan bonnen van de Hema of de Prenatal. Bonnen zijn ook altijd handig om te hebben. Voor de rest kan ik niet veel meer verzinnen.

Veel mensen blijven toch vragen wat ik wil hebben en ik vind het echt lastig.

Hebben jullie nog ideetjes om te vragen? Of vonden jullie het ook zo lastig bij een tweede of derde kindje?

Alvast hartelijk bedankt voor jullie reacties.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je