{{ message.message }}
{{ button.text }}

kraambezoek stuk minder bij de 2e

Kraambezoek! Tweede kindje geboren en veel minder kraambezoek dan bij de eerste.

Afbeelding blog 'kraambezoek stuk minder bij de 2e' Achtergrond blur afbeelding

Hallo mama's

Ik ben sinds 20.05.2016 mama van 2 hele mooie meiden. Wij zijn super trots op onze meiden. Maar wat mij dit keer wel erg opvalt is het kraambezoek, dit is veel minder dan bij de eerste. Het lijkt erop dat een 2e kindje niet meer bijzonder is terwijl ik hierin totaal geen verschil zie. Het is en blijft een wonder dat je een kindje mag en kan krijgen en wat ook nog is gezond is.  Het bezoek is dit keer op 2 handen te tellen en dat verbaast mij echt. Onze vrienden zijn wel allemaal geweest en mijn familie is ook allemaal geweest, alleen de familie van mijn man zijn kant is maar 1 tante geweest terwijl de vorige keer iedereen aankwam. Ze hebben wel wat gegeven maar dit hebben ze op een verjaardag gedaan. Ik vind dit zelf wel een beetje apart is toch een kleine moeite om even op bezoek te komen. Het werd ook nog is onpersoonlijk gegeven. Het voelt voor mij niet goed net of mijn kleinste meisje niet bijzonder is om even langs te komen terwijl zij voor ons net zoveel betekend als onze eerste. Wij zijn weer net zo trots. 

Hebben jullie dit ook ervaren bij een 2e kindje? 

Liefs Dinnetje,

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je