Snap
  • Zwanger
  • post

Kom maar op.

Ik ben bijna 38 weken zwanger. Moeder van een druk blij kind. En helemaal klaar voor de tweede.

Ik ben er klaar voor. Ik ben moe. Alles zit in de weg. De kamer is klaar. Laat die kleine maar komen.

Het zwanger zijn ben ik zo zat. Ik wil weer lekker kunnen bewegen. Lekker met mijn dochtertje kunnen spelen. Zelf boodschappen kunnen doen. Maar vooral ook zo nieuwsgierig naar de tweede dochter.

De eerste is twee weken te vroeg geboren en ik hoop daar zo op... De kleine is drie weken geleden al ingedaald. Maarja dat zegt niets. En wie weet zit deze dame voorlopig nog prima in die buik. Gelukkig mag ik wel elke week voor controle naar de gynaecoloog dus kan ik even zien hoe de kleine erbij ligt. Lijkt me toch niet fijn om al drie weken ondersteboven met je hoofdje klem te liggen. Ook ben ik erg benieuwd hoe snel de kleine geboren gaat worden. De vorige kee duurde de bevalling vanaf de eerste wee 4 uur. Weeënstorm en hechtingen waren niet zo fijn maar de snelheid wel. Dus wie weet haal ik het ziekenhuis niet eens. Spannend hoor!

Maar helaas. Geen tekenen van een start tot nu toe. Dus zolang maar elke middag mijn rust pakken als mijn dochtertje op bed ligt en wachten. Wachten. Wachten.

10 jaar geleden

Net weer controle gehad in het ziekenhuis. Geen tekenen dat er iets gaat gebeuren vandaag. Bloeddruk blijft laag, onderdruk 75. Kindje ligt er in ieder geval goed bij, maar dat is al 3 weken zo. En ik voel me ook niet slecht genoeg om te zeuren dat het kindje moet komen. Wie weet hoe het volgende week zal zijn. Ik merk namelijk wel dat ik me met de dag vermoeider ga voelen en minder kan hebben. Een die harde buiken worden ook steeds erger, dus wie weet. Maar het kan ook zomaar nog 3 weken duren...

10 jaar geleden

Ik ben ook 38 weken zwanger en er helemaal klaar voor. Laatste loodjes... 1 troost, het duurt echt niet lang meer!

10 jaar geleden

Spannend!! Leuk dat je nog een dochtertje krijgt! Ik ben 2 maanden geleden bevallen van ons 2de dochtertje! Erg gezellig met 2 meiden! Alvast succes met de bevalling en ik hoop voor je dat je niet te lang meer hoeft te wachten!

10 jaar geleden

die laatste loodjes he haha. hier was ze met 35 weken al ingedaald (met de liggingsecho) maar gewoon erin blijven zitten tot 41 weken :)