{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kom maar kleintje, het mag nu wel!

Morgen ben ik 39 weken zwanger! Van mij mag onze 2e nu wel komen. Had ik zondag nog zoiets van, over 2 weken is ook goed.

Afbeelding blog 'Kom maar kleintje, het mag nu wel! ' Achtergrond blur afbeelding

Morgen ben ik 39 weken zwanger! Van mij mag onze 2e nu wel komen. Had ik zondag nog zoiets van, over 2 weken is ook goed. Nu denk ik kom eruit, zo snel mogelijk! Bij de oudste begon de bevalling met gebroken vliezen dus dan weet je ook echt zeker dat het niet lang meer duurt. Maar nu is het afwachten, de ene roept het duurt nog wel even, terwijl de ander zegt, volgende week is het er wel. En ik, ik kan alleen maar hopen dat de oefenweeen omslaan in echte weeën... Of tot de vliezen breken. En dat terwijl de verveling toeslaat, alles is schoon of in elk geval schoon genoeg, tassen staan klaar, oppas is geregeld, alleen ons hummeltje is er nog niet. Ik ben zo benieuwd wat het word!!! :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je