{{ message.message }}
{{ button.text }}

Koffie! Nu even niet!

Verslaafd was ik aan koffie. Heerlijk de geur van verse koffie. Maar nu ... blijf uit mijn buurt met koffie

Afbeelding blog 'Koffie! Nu even niet! '

Mijn dag begon altijd met een heerlijke bak koffie.  Alleen van geur kon ik al genieten. Dat is in deze zwangerschap wel anders. Ik kan het niet zien, ruiken, horen of voelen zonder over te geven. Zelfs de mensen die rustig in de AH genieten van hun bakje koffie vervloek ik. Maar dit is gelukkig maar tijdelijk en ook veel beter voor de baby dat ik nu geen koffie drink.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je