{{ message.message }}
{{ button.text }}

Knallend het nieuwe jaar in?!!

Uitgerekend zijn op de laatste dag van het jaar maakt het wel extra spannend...

Afbeelding blog 'Knallend het nieuwe jaar in?!!' Achtergrond blur afbeelding

Morgen ben ik uitgerekend van mijn eerste kindje. Woensdag 31 december...de aller, allerlaatste dag van dit jaar. Ik had eigenlijk al verwacht dat de baby er nu wel zou zijn.De afgelopen anderhalve week heb ik aardig de griep te pakken gehad en het schijnt dat wanneer je ziek bent de bevalling nog even op zich laat wachten. Je hebt hier toch echt al je kracht voor nodig. Dus de kerstdagen ben ik "ongeschonden" doorgekomen. Maar voor mijn gevoel is het wachten nu dan echt begonnen. Niet dat ik het echt zat ben hoor, het zwanger zijn en mijn mooie ronde babybuik. Ik ben nu alleen wel heel erg benieuwd naar ons kleine ventje! De afgelopen dagen kom ik nauwelijks alleen de deur meer uit; het is koud en glad buiten en ik heb eigenlijk nergens zin in. Mijn lichaam is zich echt aan het voorbereiden denk ik haha. Het wordt nu dan ook wel tijd dat je je laat zien :))
Vandaag tevens de laatste controle afspraak bij de verloskundige. Ze zullen dan ook een afspraak gaan maken voor het inleiden van de bevalling op 40+5 weken. Ik wil zelf niet langer wachten omdat de baby nou eenmaal lang genoeg in mijn buik heeft gezeten en ik om me heen heb gezien wat het met de baby en met de moeder kan doen wanneer je tot 42 weken wacht....
Spannend idee dat er dan echt een afspraak staat. Mocht de baby er dan nog niet zijn kan ik rustig opstaan, mijn haren wassen, me opmaken en er zelfs nog over nadenken wat ik die dag aan trek naar het ziekenhuis hahaha. Heel gek idee!
Maar voorlopig hebben we nog een aantal dagen te gaan en kan het zomaar dat onze baby boy vandaag of morgen besluit te komen. Hij is in ieder geval welkom, ook om 00.00 uur wanneer iedereen buiten het vuurwerk staat af te steken. Normaal gesproken is het "knallend het jaar uit" maar voor hem zal het dan knallend het jaar in zijn :))
Vandaag nog lekker ergens lunchen met mijn vriend. Waarbij we opnieuw tegen elkaar hebben gezegd dat dit écht de laatste keer zal zijn dat we dit samen doen de komende tijd. Maar you'll never know; misschien zitten we van het weekend weer samen ergens een broodje te eten hahaha.
Ik wens jullie in ieder geval een fantastische jaarwisseling en een geweldig mooi, fijn, gezellig, gezond en happy 2015!

Veel liefs,
Chris

PS: mocht je het leuk vinden om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op het gebied van (baby) mode en wil je weten hoe onze baby boy eruit ziet?!! Check dan ook eens mijn personal style blog:
http://www.styledbychris.com

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je