{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kleine wasjes. Grote wasjes.

Shoppen. Shoppen. Shoppen. Tassen vol. En nu... Sorteren en wassen. Zondag = wasdag.

Afbeelding blog 'Kleine wasjes. Grote wasjes. '

Realistisch gezien ben ik nooit klaar met shoppen. Nog realistischer gezien moet ik nu wel stoppen met shoppen. Het nog ongeboren poppetje in mij heeft langzamerhand een eigen inloopkast nodig. Ik heb me al deze voorafgaande maanden tegoed gedaan aan shoppen, shoppen, shoppen en nog eens shoppen. En dan dus voornamelijk voor little miracle to come. Van het hoognodige van de uitzetlijst, denk aan moltons, hoeslakens, lakens, dekens, swaddles, hydrofiel pakketten, tot aan alles van formaat 0 wat per definitie schattig is, simpele babysokjes hebben ineens een enorm 'awww wat schattig gehalte'. Kleding van maat 50 tot maat 74 is er dan ook in overvloed. Mezelf eerlijk toesprekend is het nog maar de vraag of ze alles een keer zal kunnen dragen.

Enfin. Leuk allemaal. Heel leuk. Geweldig leuk. Om tot over je oren verliefd op te worden. Maar dan. Het moet ook allemaal vóór gebruik een keer gewassen worden. Gister nog naar Blokker geweest, speciaal om een extra wasrek te kopen. Nu staan er in het washok dus twee met wijde armen opgesteld om alle new born producten te laten drogen.

De perfectie in mij propt niet zomaar de wasmachine vol dus alles ondergaat eerst een keuring- en sorteerronde. Niet alleen licht bij licht, donker bij donker en gekleurd bij gekleurd. Nee als het even kan, gaat het wel heel precies; alle Koeka Wafel Stone 260 producten krijgen een wasbeurt met elkaar, dan de stapel babypink tot middenroze, enz enz.

De eerste was draait inmiddels en ondertussen sorteer ik 'vrolijk' verder. In mijn achterhoofd klinkt iets als 'goh dit zijn toch wel heel veel spullen' maar toegeven zal ik het niet en werk me dus stug door alle te wassen goederen heen.

Ik zou er nog even mee kunnen wachten, heb immers nog iets meer dan 7 weken te gaan. Anderzijds van uitstel komt afstel. Of ik raak tegen de tijd dat het zover is lichtelijk in paniek. En sneller word ik er deze weken ook niet op. Aankomende vrijdag worden de op maat gemaakte ledikant en commode geleverd. Dat is voor mij het uitgangspunt om dan alles gewassen te hebben en de nodige labeltjes verwijderd zodat het aankleden en stijlen kan beginnen. 

Als alles klaar is, gevouwen, opgehangen en gestyled? Ja dan volgt het vervolg mét foto. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je