{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kinderwens

Wat bijzonder, op de dag dat we naar de dokter zouden gaan voor onze onvervulde kinderwens, hadden we een positieve test in handen. We zijn toch die ochtend naar de dokter geweest. Hij gaf aan dat hij nog nooit zo'n prille zwangerschap op bezoek had gehad. We kregen alvast wat extra informatie en we mogen als alles goed gaat en de zwangerschap doorzet mogen we over een paar weken een echo laten maken.

Afbeelding blog 'Kinderwens'
Afgelopen week hadden we om 9.20 uur een afspraak bij de dokter om onze nog onvervulde kinderwens te bespreken. Anderhalf jaar geleden hebben we besloten om de pil aan de kant te doen. Elke maand volgde er weer een nieuwe teleurstelling.We gingen twijfelen aan onze vruchtbaarheid en de wens na een zwangerschap en kindje werden groter. We besloten dat we in januari 2013 naar de dokter zouden gaan. Ik ging de temperatuur bijhouden. We zagen vaak een ovulatie, al was de ene maand duidelijker dan de andere.  *Klik voor de vorige blog* De maanden vorderden en na 3 maanden temperaturen maakten we een afspraak bij de dokter, de afspraak werd voor 2 weken later in gepland. Ik ging gewoon door met temperaturen en deze maand zag er weer goed uit.  De afspraak bij de dokter was vier dagen voor de verwachten menstruatie. En met de vroege zwangerschapstest konden we precies vier dagen van te voren testen.   En dat deden we dus, voor het geval dat. Mijn man werd slaperig wakker toen ik met de test op bed kwam zitten. Vijf lange minuten wachten en heeeeel langzaam werd het tweede streepje zichtbaar. Eerst vol ongeloof, maar langzamerhand zagen we het streepje steeds beter. We lazen nog 3x de gebruiksaanwijzing door, kon het niet een foute test zijn? We konden het gewoonweg niet geloven!  Wat bijzonder, op de dag dat we naar de dokter zouden gaan voor onze onvervulde kinderwens, hadden we een positieve test in handen. We zijn toch die ochtend naar de dokter geweest. Hij gaf aan dat hij nog nooit zo'n prille zwangerschap op bezoek had gehad. We kregen alvast wat extra informatie en we mogen als alles goed gaat en de zwangerschap doorzet mogen we over een paar weken een echo laten maken. We zijn er zo gelukkig mee, we zijn zo dankbaar dat we op deze natuurlijke manier toch zijn zwanger geworden!! Maar ik durf er bijna nog niet echt blij mee te zijn, het is nog zo pril en kwetsbaar. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je