{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kinderen, kinderen en nog eens kinderen

kinderen?, ze blijven door mijn hoofd spoken. Wat wil hij nu! En vooral wat wil ik nu? Gaat hij nog tegen me praten of is dit nu het einde?

Afbeelding blog 'Kinderen, kinderen en nog eens kinderen'

Terwijl ik heel onrustig op de bank zit, is Martin in de slaapkamer. Beide verwerken we het gynaecoloog verhaal op onze eigen manier. Maar wat nu als hij niet wilt en ik wel? Of anders om? Wil ik eigenlijk wel kinderen? Nooit heb ik ze gewild en waarom dan nu ineens wel?

Daar denk ik eens over na. Ik kan met recht zeggen, Martin is de man van mijn dromen. Ik vind hem in 1 woord geweldig. Maar we zijn pas 3 maanden samen. Dan kan je toch niet al over kinderen nadenken, toch??

Precies als ik TOCH denk, komt Martin naar me toe. Hij kijkt heel onzeker. Ik weet het zeker, dit is het einde, hij gaat het uitmaken. 3 maanden super verliefd en door die klote ziekte komt daar nu abrupt een eind aan !!
Ik barst al in tranen uit, Martin zijn onzekere blik gaat over in verbazing. Hij snapt totaal niet waarom ik ga huilen, dat zie ik aan zijn gezicht.

Tussen mijn snikken door, zeg ik tegen Martin dat ik het begrijp. Dat het logisch is dat hij niet met een ziek meisje wil zitten. Dat hij niet na 3 maanden al aan kinderen wil denken. Dat je eerst alleen maar lol moet maken samen en zoals het nu gaat, zullen wij dat toch niet hebben. Martin kijkt mij met grote ogen aan, hij zegt; ga je onze relatie verbreken? Dan is het mijn beurt om verbaasd te kijken; Ga jij dat niet doen dan zeg ik tegen hem.

Uit maken zegt Martin, nee dat was ik eigenlijk niet van plan. Niet begrijpend kijk ik hem aan.
Hij zegt tegen mij, Vanaf het moment dat ik je zag op de foto, de gesprekken over de chat met je had, het eerste gesprek over de telefoon, had ik een gevoel wat ik niet kon plaatsen. Toen stond je voor me op 7 augustus en werd alles mij duidelijk. Ik heb de ware gevonden. Ik wil met jou oud worden, met jou gelukkig zijn maar vooral met jou heel veel kindjes maken. Dus als jij dat ook wilt, gaan we daar vanavond nog aan beginnen.
Beide schieten we in de lach, van een gewone lach door naar een slappe lach. Als we buikpijn van het lachen hebben, kijk ik hem aan en zeg dat ik van hem hou.

Na het eten, gaan we samen naar de badkamer. Daar pakken we de strip pillen die ik slik en gooien die samen weg. We gaan ervoor zeggen we tegen elkaar. We gaan kijken of we samen een kindje kunnen maken.

2 weken later zijn we weer bij onze afspraak bij dokter Bouwmeester in het Waterlandziekenhuis. We vertellen hem dat we er voor willen gaan en dat we al gestopt zijn met de pil. Hij zegt dat we ondanks de endometriose wel een jaar moeten gaan proberen. Ik zal nauwlettend in de gaten gehouden worden i.v.m. cystes en de endometriose natuurlijk.
Vanwege mijn endometriose wil hij Martin zijn zaad ook nakijken. Dus de dag daarna moet Martin alles inleveren. Wat een lol hebben wij zeg tijdens het opvangen zogezegd. We krijgen later een telefoontje dat Martin zijn zaad niet heel sterk is (zwak zaad noemde hij het) maar Martin is heel reëel door te zeggen dat 1 genoeg is.

Zo gaan we onze eerste maand in. Als ik ongesteld moet worden, blijft deze uit. Ik ben op een gegeven moment 2 dagen overtijd. We hebben flink "geoefend" deze maand dus zal het dan in 1x raak zijn??

's ochtends als we beide vrij zijn (martin heeft ondertussen weer werk gevonden namelijk), doen we een test. Ik plas over het "stokje" heen en neem hem mee naar de huiskamer. Beide zijn we op van de zenuwen. Zal het wel of zal het niet? Maar bij niet, dan ben je toch geen 2 dagen overtijd zeggen we nog tegen elkaar.

We wachten en staren naar de zwangerschapstest ....................................................................................... 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je