{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kinderboekenweek: dit is onze favoriet!

Jaja, de Kinderboekenweek gaat weer van start. Leuk! Dit jaar staan de opa’s en oma’s centraal met het thema: ‘’Voor altijd jong’’. Het is alweer de 62ste editie en deze vindt plaats van 5 t/m 16 oktober 2016. Ook de redactie van Mamaplaats is uiteraard fan van de Kinderboekenweek. We hebben zelfs een favoriet: Dummie de Mummie!

Afbeelding blog 'Kinderboekenweek: dit is onze favoriet!'

Favo boek van de Mamaplaats redactie

Dat Dummie de Mummie ons favoriete boek is, is niet zomaar… Ziffra van de redactie is namelijk op onderzoek uit geweest! Ze had het mazzeltje uitgenodigd te zijn in de fabriek waar Fruittella gemaakt worden. Weet je wel, die kleine, fruitachtige snoepjes, lekker!

Ziffra over haar avontuur in de fabriek:
‘’Ik kwam binnen en was direct verrast: Tosca Menten (de kinderboekenschrijfster van de boekenreeks Dummie de Mummie) zat ons op te wachten. Fruittella Dummy is voor de Kinderboekenweek namelijk een speciale actie gestart met deze schrijfster en zij was zodoende ook van de partij. Wat een leuke, lieve en gezellige vrouw is dat! Uiteraard was Dummie (hét boekicoon van de boekenreeks) er ook bij; hij kon natuurlijk niet achterblijven tijdens deze dag. Nadat de groep compleet was kregen wij uitleg alvorens wij de fabriek mochten betreden. Met een lange witte jas, een haarnetje en een veiligheidsbril liepen we de fabriek binnen. Wat een veiligheidsregels, machines en vooral heel veel Fruittella! Erg indrukwekkend om te zien hoe deze fruitige snoepjes worden gemaakt.’’

bezoek-fabriek

 

Het bezoek was super leuk en echt een onvergetelijke ervaring. Leuke is dat er nu, ter ere van de Kinderboekenweek, een speciale actie loopt waarbij je bij aankoop van een Fruittella product kans maakt op één van de honderd Dummie de Mummie prijzenpakketten. Dat wil jij toch ook? Een prijzenpakket bestaat uit:

  • 1x Het nieuwste gesigneerde boek van Dummie de Mummie
  • 1x Gezinskaart voor het Rijksmuseum van Oudheden (2 ouders, 2 kinderen)
  • 1x Dummie de Mummie speurtochtboekje voor in het museum
  • 1x Dummie de Mummie doeboek
  • 1x Dummie de Mummie tas

dummy

 

De actieverpakkingen liggen vanaf de start van de Kinderboekenweek (5 oktober) in de winkel. Meedoen is echt heel erg simpel! Je koopt een actieverpakking, vervolgens ga je naar www.fruittella.nl/actie. Hier upload je jouw kassabon en zo maak je kans op het Dummie de Mummie prijzenpakket voor het hele gezin! 

Wij zijn natuurlijk heel benieuwd of je wat hebt gewonnen. Doe je ook mee? Reageer dan even hieronder. De redactie van Mamaplaats gaat ook voor de winst :)!

Wil je meer informatie over Dummie de Mummie? Klik dan hier en ga naar de speciale website. 

Ben jij ook fan van de Kinderboekenweek? Wat is het favoriete boek van jouw kleintje?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je