{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kettingen voor tijdens de zwangerschap

De bola (ook wel babybel) wordt ontdekt door steeds meer zwanger vrouwen. Deze magische ketting wordt gedragen vanaf circa 15 weken zwangerschap om o.a. de buik de accentueren.

Afbeelding blog 'Kettingen voor tijdens de zwangerschap' Achtergrond blur afbeelding

Zwangerschapssieraden

Babybel; een belletje met geluid

Steeds meer aanstaande mama's ontdekken de babybel. Dit trendy sieraad, bestaande uit een belletje dat aan een ketting wordt gedragen, heeft een rustgevend effect op de ongeboren baby. Een baby kan vanaf ongeveer twintig weken zwangerschap geluiden buiten de buik opmerken. Draag de zwangerschapsketting net onder de navel en het belletje zal bij iedere beweging die wordt gemaakt een magisch geluidje creëren. De baby zal dit getingel als heerlijk rustgevend ervaren.

Mexicaanse traditie

De babybel traditie is afkomstig uit het verre Mexico. Al generaties lang dragen Mexicaanse zwangere vrouwen een bola tegen hun buik. Hen is geleerd dat dit moeder en kind geluk, gezondheid, bescherming en voorspoed brengt. Vandaag de dag gaat dit unieke sieraad de hele wereld over en raken steeds meer moeders overtuigt van de voordelen van de Mexicaanse bola waarin mooie verhalen met elkaar worden verbonden.

Zwangerschapsketting

Trendy sieraad; ook na de geboorte

De kleine xylofoon in de hanger heeft niet alleen een kalmerend effect op de baby tijdens de zwangerschap, ook na de geboorte heeft de babybel een rustgevende uitwerking. De baby zal het geluidje herkennen en als vertrouwd en veilig ervaren. Veel mama's hangen dan ook de bola met het magische geluid na de zwangerschap aan de wieg of dragen het tijdens het geven van borstvoeding. De babybel schept een sterke band tussen moeder en kind!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je