{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ken je dat dit over komt mij niet?

Soms kom je misschien voor een dilemma waar je niet voor wilt komen te staan.

Afbeelding blog 'Ken je dat dit over komt mij niet?'

Sommige dingen daarvan denk je die kunnen me niet overkomen. En dan over komen ze en dan moet je onmogelijke keuzes maken. Misschien ook hiet. Jaren deed ik er over om zwanger te raken. Gezien ik PCO heb. Op 39 jarige leeftijd was het zo ver! Zwanger! Na 9 bloedingen, een opname wegens een bacterie en uitdroging en maanden in bed wegens bekkeinstailiteit, krijgen we ondanks een hele slechte combi test een gezonde dochter. Een pracht meid. Oooo wat een zegen. 

Mama kan een jaar later wegens de bekkeninstabiliteit de zorg nog niet alleen aan. En iedere dag is een gevecht. Toch zouden mijn man en ik niet meer terug willen.  Wel tellen we onze zegeningen. Geen nieuwe zwangerschap. We zouden onze meid te kort doen. Mama kan het nu al niet. Laat staan zwanger.Dus nee geen tweede. Nu zit mama ja jullie raden het al op een keer na volledig op slot. Dus hier geen gemeendschap. Daarnaast is anticonceptie gewoon in gebruik.  En nu 4 weken overtijd en misselijk. Dus deze week toch maar een testje halen.

Maar wat als de test positief uitvalt. het idee dat er een hummel in mijn buik groeit waar ik jaren zo veel moeite voor heb moeten doen, maakt me  in een klap verliefd. maar het kan echt niet. Ik zou niet weten hoe. De oudste doe ik tekort en het kan gewoon niet. Weg laten halen...pffff nee dat is tegen ieder principe in. Maar hoe moet dat. Een tweede kunnen we echt niet aan. Wat als de test positief is. Alle principes over boord? Weg laten halen. Ik denk niet dat ik er mee kan leven. Maar hoe het hier moet met een tweede zwangerschap en een tweede kleintje hoe veel ik er ook van zou houden.....het kan echt niet.

wat zouden jullie doen? 

Gelukkig kun je met pco ook gewoon niet menstrueren. En is er misschien niets aan de hand. De test moet het uitwijzen. Ooo wat is het dubbel om te moeten hopen niet zwanger te zijn. De test moet het uitwezen. Krijgen we een dilemma of niet? Nooit wil ik dit nog een keer moeten mee maken!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je