{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kelly Caresse schrijft hartverwarmende brief aan haar dochters

Afbeelding blog 'Kelly Caresse schrijft hartverwarmende brief aan haar dochters'

Kelly Caresse schrijft een brief aan haar dochters. Een brief waarin ze haar kwetsbare kant laat zien, maar vooral waarin ze haar trots uitspreekt naar haar drie meisjes. 

"Lieve Lana, Aimy en Feline,

Het moederschap vind ik geen makkelijke taak en geeft me elke dag nieuwe uitdagingen. Ik wil alles voor jullie doen wat ik kan maar ook ik maak fouten. Ook ik ben af en toe te weinig thuis, of vergeet dat favoriete shirt wat je zo graag aan wilt in de was te doen. Of ik vergeet dat je net die dag een knuffel mee naar school mocht nemen. Ik vergeet dat je zo graag pindakaas wilt op je brood, als ik je per ongeluk smeerkaas geef. Het voelt soms alsof ik tekort doe, dat ik soms te weinig geduld kan opbrengen. Het voelt soms alsof ik faal, iets wat, denk ik, elke mama herkent, maar als jullie me in de avond een dikke kus en knuffel geven dan voel ik dat ik het goed doe. Dan ben ik trots op mezelf, trots op jullie. Ik kan het wel, ik heb de rol gekregen om jullie mama te zijn en ik zal jullie opvoeden tot zelfstandige vrouwen die de wijde wereld in zullen gaan. Leren loslaten en jullie vertrouwen.

Als moeder van meisjes ben ik me maar al te goed bewust dat ik jullie rolmodel ben. En niet alleen ik, wij vrouwen, meisjes, zijn rolmodellen voor elkaar. We hebben de taak elkaar een voorbeeld te geven. Hoe we zijn als moeder, als vrouw en als partner. Het voorbeeld dat ik ook heb gekregen van mijn mama, jullie oma. Het voorbeeld dat we allemaal zullen doorgeven. Ik doe er alles aan om het juiste voorbeeld te geven en dat gaat uiteraard met ups en downs. Ik ben er dankbaar voor dat ik jullie in Nederland mag opvoeden, een land waarin de rechten van vrouwen en mannen gelijk zijn. Wereldwijd worden helaas nog steeds meisjes achtergesteld, puur omdat ze meisje zijn. Terwijl elk meisje het recht heeft om haar dromen waar te maken. Ik wil jullie erin ondersteunen om al je dromen uit te laten komen en ik geloof in jullie als sterke meisjes. Wat je ook wilt worden later, ik sta achter jullie samen met papa.

Ik ben ontzettend trots op jullie samen met papa en samen zullen wij er altijd voor jullie zijn,

Liefs Mama."

Er zijn ook veel mama's die een brief schrijven aan kun kindje tijdens de zwangerschap! Om te vertellen hoe het voelde toen het kindje voor het eerst bewoog, om te vertellen hoe de eerste nacht met een iets te grote buik was waardoor slapen lastiger werd of om het pijnlijke gevoel te omschrijven wanneer het kindje voor het eerst in de buik trapte!

Heb jij wel eens een brief geschreven aan je kind tijdens of na je zwangerschap? We zijn benieuwd! 

Bron: Kelly Caresse


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je