{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kan nog niet testen

pff nog 1 week

Afbeelding blog 'Kan nog niet testen'

Is er echt nog maar 1 week voorbij.  Moet ik echt nog een week blijven wachten voordat we de test kunnen doen. Ik weet ook wel dat je een vroege test kan doen. Maar wil mezelf niet gek maken. Dus nog een week volhouden. 

Maar wat kan een week lang duren. Heb ik al kenmerken. voel ik iets van verandering. 

Ben er zo mee bezig. Soms als ik alleen een momentje heb. Anders heb ik genoeg afleiding van die kleine meid en alles wat erbij komt kijken. Maar maandag of dinsdag ga ik toch echt een test doen. Dan is het 2 weken geleden. Ergens ben ik bang dat hij negatief is. Dan mag ik weer gezellig aan de clomid en doorgaan voor de volgende ronde. Moeten dan ook het ziekenhuis bellen. Dat het niet is gelukt. 

Ook als ik wel zwanger mocht zijn moet ik bellen. Maar dan is dat telefoontje wel heel anders. Nog even waxhten dus. Nu nog 6 dagen pff. 

Ga niet lopen fantaseren nu. Ga nu wachten tot dat de test positief of negatief is. 


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je