{{ message.message }}
{{ button.text }}

Just start somewhere prt 2

Afbeelding blog 'Just start somewhere prt 2' Achtergrond blur afbeelding

In mijn vorige blog vertelde ik dat ik op zoek was naar een grimeuse of visagist voor mijn nieuwe website.

Ik wilde de 4 elementen uitbeelden met 4 prachtige zwangeren. Gegrimeerd in de stijl van hun element.

Ik dacht, misschien is er wel een hobby grimeuse of net afgestudeerd iemand die wit wil doen. Ik plaatste een oproep op Facebook er kwamen leuke reacties, maar niet helemaal wat ik zocht. Net niet professioneel genoeg.

En ineens dacht ik aan Angela.

2 jaar geleden volgde ik een make-up workshop bij haar in de studio in Amsterdam. Haar website zag er prachtig uit en ze werkte met minerale make-up. Iets wat ik belangrijk vind, zo min mogelijk meuk op je huid smeren.

De workshop was fansastisch en super gezellig. Ik zag dat Angela nog meer workshops verzorgde op het gebied van extreme visagie en ik was onder de indruk van haar portfolio. Ze vertelde dat ze alle foto’s op haar website zelf had gemaakt en bewerkt, omdat haar man fotograaf was.

En dus, na het plaatsen van mijn oproep op Facebook 2 jaar later, besloot ik eens om Angela’s website te checken. Zou ze nog steeds werkzaam zijn?

Ik vond haar site meteen en ze was gelukkig nog steeds heel actief. Ook op social media. Ik was meteen ‘in love’ op haar werk. Gave make-up en visagie en precies de sfeer die ik wil creëren op mijn nieuwe website.

Ik besloot haar te mailen. Om te vragen of ze interesse had in mijn project en of ze een offerte wilde maken. Ik voelde me nog best bezwaard ook. Dat is iets geks van mij. ‘Ze ziet me aankomen’ denk ik dan.

Angela reageerde direct en was super enthousiast. We spraken af om een keer te lunchen en alles door te spreken.

Voorafgaand aan de lunch maakte ik moodboards op Pinterest. Zo kon Angela een beeld krijgen van mijn idee en de look en feel die ik voor mijn website in gedachten had. We spraken af bij Coffee & Coconuts in Amsterdam. Een hele fijne plek, met heerlijk gezonde lunches. Het was heel gezellig om Angela na 2 jaar weer te zien. Angela vond mijn idee heel gaaf en dacht meteen mee. Ze zag dit project als een uitdaging en mooie toevoeging aan haar portfolio. We besloten om via onze social media kanalen een modellenoproep te doen.

Afbeelding blog 'Just start somewhere prt 2'

Let op, dit is een oude oproep, ik zoek inmiddels geen modellen meer ;-)

En wat een reacties kregen we daarop! Heel veel zwangere vrouwen waren net zo enthousiast als wijzelf. We kregen veel aanmeldingen voor de shoot. 

In mijn volgende blog vertel ik welke modellen ik uiteindelijk uitgekozen heb!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je