{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jungle Fever bij C&A

Afbeelding blog 'Jungle Fever bij C&A'

In de nieuwe kids collectie van C&A staat de jungle centraal: er wordt gebruik gemaakt van vrolijke en kleurrijke dieren-, bloemen- en exotische prints. De collectie voor meisjes is uitgevoerd in lichte en heldere kleuren, waardoor een tropische sfeer wordt gecre毛erd. Ook de nieuwe en populaire film Rio 2 speelt een rol in de nieuwe collectie meisjeskleding van C&A. Voor de stoere jongens zijn skate T-shirts en jeans, cargo en camouflage shorts echte musthaves. De collectie voor baby's bestaat uit schattige en kleurrijke sets. Kortom, is uw stoere zoontje toe aan een nieuwe garderobe, is uw dochtertje gek op de film Rio 2 of wilt u uw kleintje hip aankleden? Bekijk dan nu de nieuwe brochure met de kids collectie en bestel uw favoriete items bij C&A!

LIFE IS BETTER WITH BIO COTTON

C&A vindt dat iedereen het verdient om er dagelijks goed uit te zien en zich ook zo te voelen. Tien jaar geleden heeft C&A er daarom voor gekozen biokatoen als grondstof te gebruiken. Beter voor onze leefomgeving, de boeren en onszelf. Inmiddels is C&A de nummer 茅茅n in de wereld als het gaat om de verkoop van kleding van biokatoen. Daarnaast maakt C&A bij het produceren gebruik van milieuvriendelijke technieken. Wij zullen ons duurzame programma voortzetten met als doel al onze katoenen kleding in 2020 100% duurzaam te produceren.

OVER C&A

In 1841 is C&A in het Friese Sneek opgericht, 20 jaar daarop volgde het eerste filiaal. Tegenwoordig is C&A niet meer weg te denken uit het winkelbeeld van de grote steden. Sinds de lancering van de online shop is het voor u n贸g gemakkelijker om te shoppen bij C&A. Als ouder moet u vaak diep in de buidel tasten voor uw prinsjes en prinsesjes, maar niet bij C&A. Gelukkig hoeft shoppen niet duur te zijn. Shop daarom nu de nieuwe kids collectie van C&A!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je