Snap
  • Zwanger

Jungle Fever bij C&A

In de nieuwe kids collectie van C&A staat de jungle centraal: er wordt gebruik gemaakt van vrolijke en kleurrijke dieren-, bloemen- en exotische prints. De collectie voor meisjes is uitgevoerd in lichte en heldere kleuren, waardoor een tropische sfeer wordt gecreëerd. Ook de nieuwe en populaire film Rio 2 speelt een rol in de nieuwe collectie meisjeskleding van C&A. Voor de stoere jongens zijn skate T-shirts en jeans, cargo en camouflage shorts echte musthaves. De collectie voor baby's bestaat uit schattige en kleurrijke sets. Kortom, is uw stoere zoontje toe aan een nieuwe garderobe, is uw dochtertje gek op de film Rio 2 of wilt u uw kleintje hip aankleden? Bekijk dan nu de nieuwe brochure met de kids collectie en bestel uw favoriete items bij C&A!

LIFE IS BETTER WITH BIO COTTON

C&A vindt dat iedereen het verdient om er dagelijks goed uit te zien en zich ook zo te voelen. Tien jaar geleden heeft C&A er daarom voor gekozen biokatoen als grondstof te gebruiken. Beter voor onze leefomgeving, de boeren en onszelf. Inmiddels is C&A de nummer één in de wereld als het gaat om de verkoop van kleding van biokatoen. Daarnaast maakt C&A bij het produceren gebruik van milieuvriendelijke technieken. Wij zullen ons duurzame programma voortzetten met als doel al onze katoenen kleding in 2020 100% duurzaam te produceren.

OVER C&A

In 1841 is C&A in het Friese Sneek opgericht, 20 jaar daarop volgde het eerste filiaal. Tegenwoordig is C&A niet meer weg te denken uit het winkelbeeld van de grote steden. Sinds de lancering van de online shop is het voor u nóg gemakkelijker om te shoppen bij C&A. Als ouder moet u vaak diep in de buidel tasten voor uw prinsjes en prinsesjes, maar niet bij C&A. Gelukkig hoeft shoppen niet duur te zijn. Shop daarom nu de nieuwe kids collectie van C&A!

9 jaar geleden

Gaaf hoor. Een leuk thema ook! Ik heb al een kijkje genomen en heb alvast wat besteld. Ik zag dat je nu ook gratis verzending en retour krijgt bij C&A, altijd mooi meegenomen :).

10 jaar geleden

Super leuke kleren!! Ik heb zowel voor mijn zoontje als mijn dochtertje 3 (!!) nieuwe outfits gescoord. En ik moet zeggen dat je het voor het geld echt niet hoeft te laten. Nu zijn ze weer even klaar voor als het mooie weer komt. Laat het zonnetje maar komen :)!