{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jouw kind in een film? Dat kan!

Wow wat leuk: Er komt een spannende avonturenfilm aan en er wordt nog gezocht naar 5 stoere en avontuurlijke kids om de hoofdrol te spelen!

Afbeelding blog 'Jouw kind in een film? Dat kan!'

Een film voor de echte avonturier

In juni zijn de opnames voor de spannende avonturenfilm 'Fruit Shoot de Dropping'! Deze wordt geregisseerd door niemand minder dan Pim Wessels! De redactie is al even fan van Pim (bekend van de kinderserie SpangaS, zijn optredens in het tv programma ‘Dance, Dance, Dance’ én zangkunsten in de nieuwe tv-show ‘It Takes Two’), hoe super gaaf is het dat juist hij deze film gaat regisseren?

Fruit Shoot de Dropping’ is een spannende avonturenfilm. Tijdens een dropping wordt een groepje kinderen op de proef gesteld. De jonge avonturiers moeten snel torens beklimmen, slim nadenken, navigeren door het verlaten Land van Ooit en heel goed samenwerken. Zullen zij deze spannende dropping tot een goed einde brengen?

Fruit Shoot

De initiatiefnemer van deze film is Fruit Shoot, van die leuk gekleurde flesjes weet je wel?! Ze hebben ook een suikervrije variant! Dit drankje is voor de 5 kids een perfecte dorstlesser.

Meld je kind aan

Is jouw kind tussen de 8 en 13 jaar oud en denk je dat hij of zij perfect in deze film zou kunnen spelen? Of weet jij een leuk buurjongetje, buurmeisje, nichtje of neefje? Meld die leuke kids dan nu aan! Acteerervaring is geen vereiste, een avontuurlijke instelling wel!

 

2

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je