Snap
  • Zwanger

Joost Heersma verovert mamaplaats!

Joost Heersma wie zou het zijn, wat voor man zou hij zijn ? Bijna iedereen leest zijn blogs en volgt hem wel op Facebook maar waarom nou ?

Ja Ja, mijn eerste blog ooit gaat over Joost Heersma.. Waarom? Nou ja dat vraagt mijn man zich ook af! "Ben je weer bezig met Joost schat?", krijg ik te horen. Gelukkig liggen we dan beiden dubbel van het lachen.

Ik kwam zelf toevallig terecht bij Joost en was gelijk verkocht.. Elke keer maar kijken of hij al iets had geplaatst. Vaak was het in de avond met een kop thee. Dochtertje op bed en mijn man kijkt dan rustig tv.

Zijn verhalen zijn heerlijk om te lezen, hij trekt je helemaal in het verhaal. Vaak waren er momenten dat je dacht jij ZAK wat doe je nou!? Denk na kom op zeg! Steeds meer verhalen soms begon ik te twijfelen of het was verzonnen of niet.. maar ach wat maakt het uit als het verzonnen is hij blijft heerlijk weg te lezen en daar gaat het toch om?

Wie hij is, ja dat weten alleen Joost en Julia. Misschien komen we er ooit achter, maar waarom zou je het eigenlijk willen weten? Juist omdat Joost anoniem wil blijven (voorlopig uit zijn reactie's op Facebook te merken) is het toch heerlijk om bij zijn verhalen weg te dromen te fantaseren hoe hij er uit zou zien, hoe hij echt zou zijn, hoe Julia zou zijn, hoe zijn kinderen zouden zijn?

Beste Joost, blijf zo door gaan laat je niet gek maken en blijf vooral schrijven! Ik kan niet wachten tot je boek uit komt en wie weet misschien ooit een film.. Oké nu draaf ik wel door met een film maar je weet maar nooit! Kijk naar de verhalen van Kluun & E.L. James wie weet ook van Joost Heerma?!

Bedankt voor je verhalen, voor alle reacties die altijd geeft als iemand wat aan je vraagt!

7 jaar geleden

Ok nu maakt idereen mij nieuwsgierig waar lees ik jou blogss??????

7 jaar geleden

Ik wil niet weten hoe hij eruit ziet. Ik heb al vanaf het begin het idee dat het niet echt is. Ondertussen erachter dat hij schrijver is dus dat het om een boek gaat. Het leuke van boeken is dat je een eigen beeld creëert van iemand. En ieder heeft zijn eigen personage, stel dat ik nu te zien krijg wie joost, julia, karlijn, ans en de moeder van joost is. Dan klopt waarschijnlijk het beeld niet meer. Dat heb ik ook met verfilmingen van een boek waarbij ik het boek eerder heb gelezen. Is meestal een tegenvaller. Dus joost, blijf maar lekker annoniem.........

7 jaar geleden

Herkenbare post

7 jaar geleden

Dankjewel! Zou ik doen zelf dialectisch dus aardig lastig voor mij!