{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jiba: weten wat je krijgt

Afbeelding blog 'Jiba: weten wat je krijgt'

Jiba

Kleinschalige vakantieverblijven waar persoonlijke aandacht centraal staat. Dat is wat je kan verwachten als je een vakantie bij Jiba boekt! Alle vakantieverblijven liggen op max 8 uur vliegen vanaf Amsterdam, veelal gelegen rondom het Middellandse Zeegebied. Door de zorgvuldige selectie van het aanbod weet je wat je krijgt. Zo voldoet al het aanbod aan de volgende criteria:

  • Geen all-inclusive
  • Geen animatieteam
  • Max. 5 hoog
  • Max. 75 kamers
  • Ieder jaar door Jiba gecheckt

Voor welk thema kies jij?

Al het aanbod is onderverdeeld in een van de volgende thema’s: Romance, Like Home, Go Outside of Beach Life. Kies je voor het thema Like Home? Dan ga je voor een plekje waar je je helemaal thuis voelt. De eigenaren doen er alles aan om het jou naar de zin te maken. Ga je voornamelijk voor het strand? Dan zijn de vakantieverblijven in het thema Beach Life echt iets voor jou. Elk vakantieadres bevindt zich op max. 500 meter van het strand. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor Go Outside. Hier vind je de mooiste bestemmingen waar rust en natuur centraal staan. Hierbij is ook standaard een huurauto inbegrepen. Wie tot slot gaat voor pure romantiek in de meest charmante verblijven met minimaal 4 sterren, kiest voor Romance. Deze zijn uitermate geschikt voor koppels.

Met zekerheid op vakantie

Als je op vakantie gaat wil je er zeker van zijn dat je bij een goede reisorganisatie boekt. Bij Jiba ben je hier 100% van verzekerd. Jiba is namelijk aangesloten bij de ANVR, SGR, het Calamiteitenfonds en de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je