Snap
  • Zwanger

Jiba: weten wat je krijgt

Jiba

Kleinschalige vakantieverblijven waar persoonlijke aandacht centraal staat. Dat is wat je kan verwachten als je een vakantie bij Jiba boekt! Alle vakantieverblijven liggen op max 8 uur vliegen vanaf Amsterdam, veelal gelegen rondom het Middellandse Zeegebied. Door de zorgvuldige selectie van het aanbod weet je wat je krijgt. Zo voldoet al het aanbod aan de volgende criteria:

  • Geen all-inclusive
  • Geen animatieteam
  • Max. 5 hoog
  • Max. 75 kamers
  • Ieder jaar door Jiba gecheckt

Voor welk thema kies jij?

Al het aanbod is onderverdeeld in een van de volgende thema’s: Romance, Like Home, Go Outside of Beach Life. Kies je voor het thema Like Home? Dan ga je voor een plekje waar je je helemaal thuis voelt. De eigenaren doen er alles aan om het jou naar de zin te maken. Ga je voornamelijk voor het strand? Dan zijn de vakantieverblijven in het thema Beach Life echt iets voor jou. Elk vakantieadres bevindt zich op max. 500 meter van het strand. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor Go Outside. Hier vind je de mooiste bestemmingen waar rust en natuur centraal staan. Hierbij is ook standaard een huurauto inbegrepen. Wie tot slot gaat voor pure romantiek in de meest charmante verblijven met minimaal 4 sterren, kiest voor Romance. Deze zijn uitermate geschikt voor koppels.

Met zekerheid op vakantie

Als je op vakantie gaat wil je er zeker van zijn dat je bij een goede reisorganisatie boekt. Bij Jiba ben je hier 100% van verzekerd. Jiba is namelijk aangesloten bij de ANVR, SGR, het Calamiteitenfonds en de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie.

9 jaar geleden

Go Outside is voor ons niet zon goed idee. Met kleine kinderen ga je liever naar Beach Life denk ik! Dus daar zou ik voor kiezen :).

9 jaar geleden

Wij boeken altijd al via Jiba. Wij zijn erg tevreden en vinden het ook fijn als de kinderen lekker met hun eigen spulletjes spelen. Dus wat speelgoed meenemen voor op het strand en gaan! Op een groot complex is het altijd zo onoverzichtelijk, dus ik vind de reizen van Jiba echt heel goed geregeld altijd.

9 jaar geleden

Leuke, mooie accommodaties!

9 jaar geleden

Ik zou nu voor Romance kiezen. Ik ben namelijk zwanger en heb nu even geen zin in animatie haha. Dat komt later wel!