{{ message.message }}
{{ button.text }}

jeetje zou t erg voor mijn ongeboren kindje zijn??

Dan vraag ik mij af of de hoeveelheid chloor die ik ingeademd heb invloed heeft op mijn ongeboren kindje..

Afbeelding blog 'jeetje zou t erg voor mijn ongeboren kindje zijn??'

Ik wilde de douche grondig poetsen en gebruikte daarvoor veel chloor met een beetje water en had t raampje een stukje opengedaan. Maar werd ineens misselijk dus probeerde nog alles af te spoelen voor ik weg ging. Ben erna uren misselijk geweest. De kleine van 16 maanden lag in bed op dat moment. S avonds heeft hij wel gedoucht daar met papa. En toen snachts werd mijn keel zo branderig en pijnlijk dat ik er niet van Kon slapen en thee ben gaan drinken. Mijn vriend was ook wakker en had last van branderige ogen. Toen dacht ik shit!!! Zou het van de chloor zijn??? En zou mijn kindje die als snotverkouden is hier nu ook last van hebben??? Zou ons ongeboren meisje er last van hebben of krijgen?? Dus ik meteen op Google kijken en tja kom er natuurlijk het ergste tegen maar ook dat je je niet druk moet maken. Dus wat nu? Mijn keel is nu in de ochtend nog heel pijnlijk en praten doe ik nu niet graag. Dus afwachten tot morgen of huisarts bellen? Al mijn ongeboren kindje t in zich heeft kan niemand er nog wat aan doen natuurlijk.... Dus dan nog ff dagje wachten denk ik maar en hopen dat t weg gaat... Maar de angst is en blijft ee nu wel...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je