{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jeej we zijn zwanger! #3

13 november 2019, de dag dat ik stond te trillen op mijn benen.

Afbeelding blog 'Jeej we zijn zwanger! #3'

07:30, ik maak een foto met mijn mobiel van de test, ik moet vastleggen dat ik echt niet gek aan het worden ben. Nadat ik ben bijgekomen van de schrik, kleed ik mezelf snel aan en vertrek ik richting mijn werk. Mijn gedachten vliegen alle kanten op, hoe ga ik dit mijn vriend vertellen? Ik moet dadelijk thuis wel nog even een test doen om het zeker te weten.. Snel bestel ik bestel via bol.com een witte Nijntje knuffel en laat deze vanavond nog bezorgen op naam van mijn vriend, hoe gaat hij reageren?

De uren lijken voorbij te kruipen, ik probeer me vol op mijn werk te storten en slaak een zucht als het eindelijk 17:00 uur is. Snel pak ik mijn spullen en vertrek ik richting huis. Ik doe snel nog een goedkope test van de Action en zie dit keer het streepje nog donkerder worden, ja nu weet ik het zeker, ik ben zwanger! Ik lees de handleiding van mijn ClearBlue test nog even goed door en besluit dat ik ook deze morgen ochtend voor de zekerheid nog even doe, want ja, ik heb moeite met geloven dat het echt zo ver is, zeker nu ik dit geheim nog bij mij draag en met niemand heb gedeeld..

Zenuwachtig zit ik op mijn mobiel rond te scrollen op de bank, mijn vriend zit naast me achter zijn PS4 een spelletje te spelen. Ik check de app van PostNL iedere 5 minuten of de bezorger echt al onderweg is, oh wat duurt dit lang..

19:30 *dingdong* De bel gaat.. “Is dat voor jou? Doe jij even open?” zeg ik tegen mijn vriend terwijl ik hem aantik en doe alsof ik druk bezig ben op mijn mobiel. Hij kijkt me vragend aan en loopt vervolgens naar de deur. Hij neemt het pakketje aan, gooit het naast zich neer en gaat verder met zijn spelletje. Jeetje, dat is niet mijn plan! Hij moet dat pakketje openmaken en ik wil zijn reactie filmen, stop toch met het spelen van dat spelletje.. Ik tik hem nogmaals aan en vraag wat hij heeft besteld. “Niets? Is dat voor mij dan?” “Uhm, nouja, jouw naam staat erop?” Zijn nieuwsgierigheid is gewekt en hij begint met het open maken van het pakketje, ik start stiekem met filmen. Hij scheurt het pakketje open en trekt de knuffel er uit: “Een konijntje een eerste knuffeltje..” zegt hij lachend. “Ja”, antwoord ik. “Nijntje, hij is wel cute” zegt hij vervolgens lachend. Hij heeft duidelijk de hint niet door en denkt waarschijnlijk dat ik gewoon niet kon wachten om iets te kopen.. *Zucht* “Je snapt de hint niet”, zeg ik lachend. Ik zie hoe alle radertjes beginnen te werken in zijn hoofd en hij antwoord met een serieus gezicht: “Ben je al zwanger?” Ik knik met een grote lach op mijn gezicht. “Serieus?” vraagt hij nogmaals voorzichtig lachend, “Ja!”. Nog steeds voelt het onwerkelijk en vraagt hij: “Hoe weet je dat dan?” Ik begin te lachen, “Ik heb getest vanochtend.” Hij begint te lachen, “Haha, kon je niet meer wachten?” Hierna volgen duizend kusjes en een “Ik hou zoveel van jou”.

Mijn hart smelt, nu begint ons avontuur pas echt!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je