{{ message.message }}
{{ button.text }}

Je krijgt wat je wenst

Afbeelding blog 'Je krijgt wat je wenst'

Ik zag het al helemaal voor me, de modellen, prachtig gegrimeerd. Sprookjesachtig, in de stijl van de 4 elementen.

Op Pinterest maakte ik verschillende moodboards. Ik zocht op ‘grime’ en op de 4 elementen. En wat kwam ik gave dingen tegen! Met afbeeldingen van de moodboards maakten Angela en ik een modellenoproep voor op social media.

Ik had een bepaalde visie over de modellen. Het moesten het liefst ervaren modellen zijn. Die goed ‘de modellenblik’ konden geven. Het liefste wilde ik een blond model voor ‘Water’, een donker model voor ‘Earth’ en een rood model voor ‘Fire’. Off course.

Na onze oproep werden Angela en ik bestookt met mailtjes en foto’s van prachtige zwangeren die mee wilden werken aan de fotoshoot. Wauw! Wat ontzettend bijzonder dat zoveel vrouwen de shoot heel gaaf vonden.

Angela kende een model wat toevallig ook zwanger was. Ze liet me haar instagram profiel zien. Wow.....wat een lijf. Rachelle is bikini fitness model, met een enorme schare fans op instagram. Een prachtige vrouw en een echt model. We vroegen haar meteen om 'Air' mama te zijn. 

Ook werden er heel veel zwangeren getagt in onze Facebook berichten. Elke ‘tag’ ging ik natuurlijk even na. En ik zag dat Sientje en Kaily getagt waren, waarop mijn hart een sprongetje maakte. 

Precies wat ik zoek! Precies zoals ik ze gezien heb op mijn moodboard!

Ik hoopte en duimde dat zij uit zichzelf zouden mailen en zich officieel zouden aanmelden voor de shoot. Ik maakte dan ook een vreugdedansje door de kamer toen ik een mailtje kreeg van Sientje. Ze wilde zich aanmelden!

Kaily heb ik zelf een mailtje gestuurd. En ook zij wilde graag meewerken aan de shoot. Dus nu hadden we een Air, Earth en Water mama. Alleen de Fire mama miste nog. En ik wilde heel graag een echte redhead als Fire mama model.

We plaatsten opnieuw een modellen oproep, maar dit keer één speciaal voor roodharigen. En direct kreeg ik een whatsapp bericht van mijn Sales mentor. Met een foto van een prachtige roodharige zwangere..Afbeelding blog 'Je krijgt wat je wenst'

Mijn Salesmentor kende Petra persoonlijk en tipte haar over de shoot. En Yes, Petra meldde zich daarna uit zichzelf aan!

Nu waren we helemaal compleet. Vuur, Water, Aarde en Lucht, de 4 elementen, uitgebeeld door 4 prachtige modellen. De visie die ik heb wordt steeds echter. Beetje bij beetje zie ik het groeien. En ik voel me vervuld van trots.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je