{{ message.message }}
{{ button.text }}

Je krijgt nee dus doe er maar 2!

Het ziekenhuis zegt nee maar mijn lichaam geeft mij er 2!?

Afbeelding blog 'Je krijgt nee dus doe er maar 2!' Achtergrond blur afbeelding

Vandaag had ik de eerste echo... 

De hele ochtend zenuwachtig omdat ik tot aan 8 kindjes kon krijgen waarvan 4 meest logisch is omdat ik 4 eitjes had. 

4 uur was het zover. De gynaecoloog wist niet eens dat we deze maand niet mocht. Toen we vertelde dat er vier eitjes zaten schrok ze ervan. We zeiden wel gelijk dat we het niet na de echo gedaan hadden maar dat we toch zwanger zijn.

Gelukkig zei ze daarna dat we maar snel moesten gaan kijken. Dus de broem uit en benen wijd en dan maar gauw die stok erin. Nog geen 2 tellen kijken op het scherm en we zien er 2 zitten. Het enige wat ik dacht als we er maar niet meer vinden.

Dus wij worden ouders van 2 kindjes. Ik ben nu 5 weken en 4 dagen! Over 2 weekjes weer een echo en maar gauw positiekleding kopen want broeken kunnen nu al niet meer dicht! 

Wat een shock en blijdschap in een! We krijgen 2 kleine wezentjes! ?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je