{{ message.message }}
{{ button.text }}

Je kind staat ook nu open voor contact!

Over intuïtief communiceren, reading met je ongeboren kindje.

Afbeelding blog 'Je kind staat ook nu open voor contact!'

Naarmate mijn zwangerschap vordert, word ik steeds nieuwsgieriger naar die kleine in mijn buik. Misschien herken jij dat wel? Ik kijk vol verwachting uit naar het moment dat ik mijn kindje straks in mijn armen kan sluiten.

En zo gek is dat niet want met de komst van de kleine zijn we al een aantal maanden bezig. Of eigenlijk al langer. Eerst in gedachten en in gesprekken waarin we onze wens uitten en onze ideeën over een gezin en de opvoeding. Heel mooi was het  moment te ervaren dat ik echt zwanger ben. Daarna begonnen de praktische voorbereidingen: de kinderkamer opknappen en inrichten, spulletjes kopen voor de baby-uitzet. En ook mijn lijf is volop in verandering en bereid zich voor.  

Eigenlijk kun je zeggen dat ik me ook op een spirituele manier voorbereid op de komst van het kindje.  Ik ben blij dat ik al af en toe contact kan maken met het kindje. Ik spreek het toe of leg mijn hand op mijn buik en voel dat de kleine daar op reageert. Wat ik prachtig vind is te ervaren dat het kindje ook open staat voor het contact met mij! Ook al is het nog niet geboren, het wil nu al contact! Door mijn werk als intuïtief coach weet ik dat communicatie tussen twee mensen uit veel meer bestaat dan alleen datgene wat gezegd en gedaan wordt. Ik weet dat je intuïtief contact kunt leggen met een ander en dat is wat ik ook met mijn kindje doe.

Door middel van een reading of intuïtief communiceren, kan ik het contact met mijn kindje verder uitbreiden. Ik ervaar het als iets heel bijzonders om in deze fase al op deze manier kennis te maken. Het intuïtief communiceren ervaar ik al een echt gesprek. Het kindje vertelt me iets over zijn karakter. Over wat het hier komt doen of waarom het juist bij mij/ons te wereld komt. Ik ervaar het als een mooie manier om mijn kindje welkom te heten. Het geeft me vertrouwen in de bevalling die gaat komen (dit gaan we samen doen!) en het aanstaande ouderschap.

Wil jij weten hoe die gesprekken verlopen? Of meer info over reading of intuïtief communiceren met jouw kindje? Laat een berichtje achter! Of kijk op http://www.maudties.nl/index.php/voor-wie/aanstaande-moeder

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je