{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jasper is 3 jaar! En ik ben de 37 weken gepasseerd...

Gisteren hebben we Jasper zijn verjaardag gevierd. Heerlijk met de familie in de tuin gezeten.

Afbeelding blog 'Jasper is 3 jaar! En ik ben de 37 weken gepasseerd...'

En het was meteen de laatste mijlpaal die ik graag gehad wilde hebben voor de bevalling. Hoewel Jasper eigenlijk komende dinsdag pas jarig is en ik om 1 of andere reden liever heb dat de baby pas na die dag komt. In ieder geval niet op de zelfde dag. Pff .. dat zou wat zijn. Ik had eigenlijk nog niet eens bedacht dat dat ook nog kan. 

En dan hebben we ook nog dat etentje voor het afstuderen van mijn zus. En een paar dagen later haar verhuizing.  En er zijn nog wat dingetjes die ik wil doen. Ik heb in mijn notitie app zelfs een hele lijst met dingen die moeten gebeuren. En een 2e sublijst. Waar overigens wel wat dubbele dingen op staan met lijst nummer 1. Daarbij heeft niet alles wat er op staat prioriteit. Ik bedoel, het opruimen van de Skoda staat er al heel lang op en ik vraag me af of ik dat wel een x ga doen. Aan de andere kant heb ik het schoon maken van het babyspeelgoed wel al kunnen afstrepen. En het wassen van de babykleertjes met 50 en 56 deels. Die liggen nu een soort van geordend op het logeerbed op zolder. En brengen me aan het twijfelen over wat ik in mijn vluchttas heb gestopt. En over hoe ik het allemaal het meest logische in de laden van de commode kan organiseren. Ik bedoel dan zo dat we snappen wat een setje is, wat een bijpassend item heeft en zo leuk te combineren is. Eigenlijk moeten er weer wat punten terug op het lijstje worden gezet.. zucht.  Gelukkig komt morgen m'n moeder.  :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je