{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jaloers of gewoon aandacht?

Jaloers of wilt ze gewoon aandacht, dat vraag ik me af, sinds ik aan het oppassen ben deze week

Afbeelding blog 'Jaloers of gewoon aandacht?'

Deze week is me gevraagd of ik op de 2 kinderen wil passen van mijn broer en zijn vrouw. Leek me wel leuk om te doen. Zo kan mijn broer zijn vrouw deze week extra werken.

Nu ben ik 2 dagen verder en vermaken we ons prima, we gingen vingerverven en zijn naar het bos / kinderboerderij geweest. Maar als ik binnen ben, dan wilt mijn dochter Amira graag bijna alle aandacht, en dan via de manier van borstvoeding. Het liefst wil ik gaan proberen om te stoppen met borstvoeding, omdat ik graag nog een 2e kindje zou willen. Maar dat lukt me nog niet erg.

Als ik nee tegen haar zeg en dat ze met haar neefje en nichtje moet gaan spelen, wordt ze boos / verdrietig en gaat ze net zolang door met zeuren, proberen op me te klimmen, tot ik dan uiteindelijk toegeef. Als ze dan klaar is, begint ze na een paar minuten weer opnieuw. Als ik naar buiten ga, samen met een vriendin en ook haar dochter, gaat t wel goed, maar wil ze alleen door mij opgetild worden.

Hopelijk is ze niet jaloers, want hoe ga ik haar dit afleren? Hopelijk wilt ze alleen maar een beetje aandacht. Anders gaat t nog lastig worden, denk ik. Ik heb nog 2 dagen te gaan bij haar neefje en nichtje. Ben benieuwd hoe dat gaat worden. :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je