{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jaaa het is een....

Afbeelding blog 'Jaaa het is een....' Achtergrond blur afbeelding

Ja het is een......

Tsja wat zal het nou zijn? Papa denkt en jongetje en mama die weet het echt niet meer! De ene keer ben ik in de babykamer bezig en denk ik ja het is echt een meisje. Vervolgens voel je het bewegen en denk ik, nee toch en jongen😂 daarna zit mijn gezicht vol puisten, toch een meisje..

Nadat ik het eigenlijk niet wilde weten toch samen besloten het toch te weten. Maar ondanks dat ik het echt spannend vond luchtte het ook op. We hadden de knoop doorgehakt, de 20 weken echo dan geven we weer een gender party!

En zaterdag was het dan zover. De 20 weken echo. Moeders was vrijdag helemaal in de stress, niet geslapen en gewoon beroerd van de spanning. Niet om het geslacht maar om de gezondheid. En niet dat ik het erg zou vinden als het een afwijking zou hebben, totaal niet. Maar omdat je al een kindje hebt is het uiteraard toch fijn zoals altijd als het gezond is.

9 uur s ochtends, gelukkig lekker vroeg, staan wij op de stoep bij de prenatale screening. En gelukkig zelfs een 10+ op de 20 weken echo! 😁 geslacht op een envelop en mijn zus zou de ballon met confetti vullen.

S middags iedereen is er. De kleine erbij en ja hoor het moment, papa prikt de ballon door en... EEN MEISJE!!🤩🍼💖

Trotse papa en mama en natuurlijk grote broer!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je