{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ja we zijn zwanger!!

Ons cryo embryo is blijven plakken we zijn nu gewoon zwanger!! Kan het nog niet helemaal geloven.

Afbeelding blog 'Ja we zijn zwanger!!'

In mijn vorige blog vertelde ik over het cryo traject waar wij nu in zitten. Ik had een 6-cellig cryo embryo terug gekregen en deze is dus blijven zitten. Besef begint nu langzaam aan te komen en vind echt dat wij heel gezegend zijn via deze weg nog een prachtig wonder te mogen ontvangen. Iets wat we in 2011 nooit hadden verwacht toen we begonnen via de mmm voor onze dochter. Nu 2 jaar en 2 maanden na de bevalling dus zwanger van nummer 2. Ben super blij, alleen angst blijft dat omdat alles nu zo snel en goed gaat het niet bij mij zal blijven.. 

Uiteraard weet ik dat ik nu vooral moet genieten en dat ga ik dan ook doen!! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je