Snap
  • Zwanger

Ja ik ben zwanger ja moet je me daarom zo nakijken

Nu je echt kan zien dat ik zwanger ben vinden steeds meer mensen het nodig me na te kijken. Dat maakt Me onzeker.

Ik vraag me dan ook af wat het nut heeft me zo aan te staren en na te kijken. niet is het voor mij heel confronterend. ( ook omdat ik vroeger gepest werd en ook zo nagekeken werd brengt het niet al te goede herinneringen boven) Maar mijn vriend vraagt zich ook af wat mensen zitten te kijken. En vraagt me dan wel eens zal ik naar ze toe?  ik vraag ze wel even waar ze last van hebben. wat heel lief is omdat hij weet hoeveel ik er mee zit. 

Maar ik heb voor mezelf besloten laat die mensen maar kijken. wat je ook doet het is nooit goed voor veel mensen. of je bent te dik, te dun, of mensen hebben verder wat op je leven aan te merken. zonder dat ze eerst naar hun zelf kijken. ( ook zo iets want het is natuurlijk veeel makkelijker om anderen af te kraken en te beoordelen dan naar je eigen leven te kijken)  ik volg dan bij deze het advies van mijn verloskundige op ( en dan ipv lekker laten lullen lekker laten kijken) ik ben zwanger en we zijn trots op het wondertje wat er in mijn buik zit verdorie! en de buik die daarbij hoort ;-)

De kinderkamer is zo goed als klaar gelukkig dus dat scheelt weer wat stress. En ik betrap mezelf er af en toe op dat ik in de kamer sta te fantaseren dat onze kleine man in z'n bedje ligt en hoe we zouden zijn als gezinnetje. Ik kan niet wachten. Hoe zou je eruit zien? op wie zou je lijken? en hoe zou je karakter Zijn?  allemaal leuke dingen om je af te vragen.