{{ message.message }}
{{ button.text }}

Its a girl again !

Afbeelding blog 'Its a girl again ! '

Ik ben alweer bijna 17 weken zwanger van baby 2 inmiddels .. wat gaat het snel !

Inmiddels weten wij dat ik zwanger ben van een : meisje !

Zo leuk een kleine zus voor Ivy. 

30 november hebben wij een GUO in het ziekenhuis omdat Ivy met een aangeboren afwijking ter wereld kwam.

Ik moet eerlijk zeggen dat we het nu spannender vinden dan de eerste keer de 20 weken echo, ik denk omdat we na de geboorte toen met ons neus op de feiten werden gedrukt dat niets vanzelfsprekend is . Ik hoop dat Yoni er bij mag zijn ivm Corona.

Wij hebben sinds ik zwanger ben zo ontzettend veel lieve kaartjes en cadeautjes gehad van de mensen die het dichtst bij ons staan maar ook weer zoveel liefde en moeite uit onverwachte hoek. Dat doet ons alleen maar meer beseffen hoeveel mensen er daadwerkelijk met ons meeleven. Bijzonder ! Bedankt daarvoor ! 

Momenteel speelt er naast mijn zwangerschap een hoop in de familie , wat er voor zorgt dat ik er soms minder bewust mee bezig ben. Dat ben ik sowieso al minder omdat er een kleine stuiterbal rond vliegt in huis, maar ergens moet ik mezelf ook even streng toespreken want dit is de laatste keer voor mij dat ik een zwangerschap ga meemaken. Dit is een bewuste “keuze”, maar des te meer moet ik er van genieten. Het is zo iets bijzonders!

De kwaaltjes die ik toch wat meer ga hebben nemen we voor lief.

Ik ben op onderzoek uitgegaan en van Ivy hebben we al een hoop weggedaan dus we mogen weer een hoop inkopen gaan doen. Maar stiekem is dat ook erg leuk. Ik heb maar een lijst gemaakt zodat we beetje bij beetje kunnen gaan af strepen.

Tot nu toe vliegt de tijd ! Op naar de 20 weken echo.. en meer genieten 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je