{{ message.message }}
{{ button.text }}

Its a boy....again??!!

Afbeelding blog 'Its a boy....again??!!' Achtergrond blur afbeelding

Als je voor de 3e x in verwachting bent, en de 2 koters die je al rond hebt lopen zijn hetzelfde geslacht denkt vrijwel iedereen dat nummer 3 eraan komt omdat je er ook 1 van het andere geslacht wilt. Voor mijn gevoel sta ik dan al 1-0 achter want wat je ook zegt iedereen denkt dat je daarom een 3e krijgt. Ik heb na mijn eerste zoon gezegd dat ik alleen maar jongetjes maak. Niks mis mee, dat was mijn voorgevoel. En dat klopte! 1,5 week geleden hadden we de 20 weken echo en er kwam inderdaad weer een piemeltje in beeld. Dolgelukkig. Hoe stoer is dit straks 3 stoere knullen. Ja het word vast druk en ja m’n huis zal nooit schoon en opgeruimd zijn. En ja ik moet iedere week 8x door het huis om alle was overal te verzamelen maar who cares! Ik en al m’n mannen wie doet me wat?! Mijn mooie blauwe wolk werd ineens een verdediging donderwolk. Reacties als ach meid toch, oh misschien hebben ze het fout gezien en krijg je toch een dochter, je was zeker wel erg teleurgesteld.... eerlijk is eerlijk er gingen wel dingen door me hoofd die ik dus nooit zal doen/krijgen/hoeven omdat we geen dochters hebben, maar des te leuk voor mijn aanstaande schoondochters en kleindochters! 

Ik vind het niet meer leuk om te vertellen dat ik nog een zoon krijg omdat ik de reactie van andere mensen niet kan inschatten... en met al mijn gezellige hormonen is rustig reageren op een k*t reactie steeds moeilijker. Zo trots als ik was/ ben zo lastig vind ik het wel om te zeggen vanwege het “medelijden” dat mensen in hun stem hebben... 

Over 18 weken ben ik  een trotse mama van 3 knappe lieve leuke mannetjes en ook onze 3e zoon mag er net zoveel zijn als z’n grote broers en is net zo speciaal en bijzonder ???

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je