{{ message.message }}
{{ button.text }}

IT'S A GIRL!! Na twee prachtige jongens verwachten wij een klein meisje!🎀..

Hoe bijzonder, na 2 jongens verwachten wij een klein meisje en heeft de natuur ons een handje geholpen!

Afbeelding blog 'IT'S A GIRL!! Na twee prachtige jongens verwachten wij een klein meisje!🎀..'

Onze vorige blog is niet normaal veel gelezen meer dan 22.000 keer, wij hebben geprobeerd de natuur een handje te helpen. En of je het gelooft of niet het is gelukt!🎀..Misschien gewoon 50/50 geluk gehad, dat zou natuurlijk ook kunnen! Er waren veel nare reacties dat dames het niet begrepen, maar ook zoveel berichten gehad van dames die het zelfde voelen als ons, mijn hele inbox staat er mee vol met dames die willen weten wat we er aan hebben gedaan!  Wat fijn dat ik dit kan delen met andere dames die er net zo over denken! Ik heb een eerlijke blog geschreven, en vooral niet de intentie gehad dat ik dames een verkeerd beeld heb willen geven. Wat ik heb benadrukt in mijn vorige blog is dat mijn jongens mijn alles zijn, niet zonder ze kan en me niet kon voorstellen hun niet in mijn leven te hebben. Maar je mag toch best fantaseren over het krijgen van een meisje of een bepaald geslacht? En als je de natuur een handje wil helpen, doen wij daar niemand kwaad mee. Ook wij vinden zoals andere dames schrijven dat ze een gezond kindje willen het aller belangrijkste! Ook als dit een jongen was geweest, was ik dolgelukkig en had ik net zo'n mooie blog geschreven en een mooie filmpje gemaakt met blauwe rook!

Maar... we krijgen een meisje! Niet normaal! Dit gevoel, we leven echt op een roze wolk! Manlief dacht vanaf dag één dat we een meisje zouden krijgen sinds we erachter kwamen dat we zwanger waren! Ook onze kleine mannetjes. Ik zelf dacht dat het een jongen zou worden, ook omdat ik dacht dat mijn man alleen maar jongens maakt haha! Maar toen we de geslachtsecho hadden en we hoorden dat we een meisje zouden krijgen begon ik heel erg hard te huilen! Een meisje echt waar? Een kleine mini me? Ik was overdonderd, blij niet te omschrijven. We hebben bewust gekozen om samen even drie weken te genieten van dit moment! Ik heb meteen de Zara leeg gekocht met oud roze kleertjes. De 20 weken echo was helemaal goed, en onze kleine meisje is helemaal gezond! Wij gaan nog even genieten op onze roze wolk.

Om nog even terug te komen op onze vorige blog dat wij de natuur een handje hebben geholpen zal ik binnenkort een blog schrijven wat wij allemaal hebben geprobeerd.

Wij gaan nog even genieten op onze roze wolk!⛅

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je