{{ message.message }}
{{ button.text }}

It’s a... boy or girl?!

Afbeelding blog 'It’s a... boy or girl?!' Achtergrond blur afbeelding

Wij gingen dit jaar van een ongeplande zwangerschap naar een miskraam en daarna naar een nieuwe zwangerschap. Een behoorlijke emotionele rollercoaster... Toen ik eind juli (nog midden in al mijn verdriet en verwerking van de miskraam) met een positieve test in mijn handen stond voelde dat als het grootste cadeau wat ik me maar kon wensen! Direct toen al wist ik het zeker, deze keer wil ik niet weten wat het word. Mijn vorige zwangerschappen kon ik dat echt niet maar deze keer is anders! Dit kindje is mijn cadeautje, het kindje wat ik zo wenste. Het enige wat er toe doet is dat ons kindje gezond is en de rest kan me gestolen worden!

Ons 3e kindje, ons cadeautje. Hoe leuk zijn cadeautjes waarbij je niet weet wat je krijgt?! Ik vind (ondanks dat ik slecht tegen verassingen kan) dat meestal de leukste cadeaus! Onze laatste baby is dus zo’n cadeautje, deze keer zullen we echt niet weten wat we krijgen!

De laatste weken krijg ik vaak de vragen: wil je weten wat het is? / weet je al wat het is?! Als ik aangeef dat we het niet willen weten vragen mensen meteen of ik een voorgevoel heb wat het is. Nou dat heb ik dus totaal niet en nadat ik er bij zowel Noël als Vive naast zat weet ik gewoon dat ik het niet eens hoef te proberen te raden. Dat is eigenlijk best wel lekker want doordat we nu niet weten wat het word en ik geen voorgevoel heb ga ik er volledig blanco in! Ik creëer geen verwachtingen op basis van geslacht. Het enige wat ik doe is focussen op dat kleintje in mijn buik en uitkijken naar het moment dat ik eindelijk mijn baby in mijn armen mag sluiten.

Stiekem vind ik het wel erg grappig dat iedereen los probeert te peuteren of we echt van niks weten. Of mensen gaan aan de hand van hoe mijn buik er uit ziet, de zwangerschap kwaaltjes die ik heb, enzovoort proberen te raden wat het is. Ook krijg ik af en toe de vraag of ik een voorkeur heb. Dat heb ik dus totaal niet maar Noël en Vive dan weer wel. Noël zit in team broertje en Vive in team zusje en er is maar 1 van de twee die het gene krijgt wat hij/zij wil. Hoe dan ook we zullen het allemaal over ongeveer 20 weken pas weten! In welk team zitten jullie? Team boy of team girl?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je