Snap
  • Zwanger

Is het nou toch, zie ik het nou goed.....

Het is een enorme roller-coaster waar je in zit. Soms gaat het zo hard ophoog maar net zo hard weer naar beneden...

Het is al een tijdje radio-stilte, hoe het komt geen idee. Misschien het verwerken van alles of niet echt iets om over te schrijven. Het is ook best lastig om iedere keer je gevoel op te schrijven als die al een hele poos het zelfde is. Je merkt ook dat je steeds minder lezers hebt, want het is natuurlijk ook misschien veel interessanter om leuke dingen te lezen dan iets dat zich steeds herhaalt. Maar dat heb ik nu opzij gezet en ga ik me weer focussen waarom ik ook al weer begon met schrijven, voor mezelf en misschien andere vrouwen te inspireren die een soort gelijk traject zitten.

Nou hoi Ladies hier ben ik weer, een beetje lastige zware week achter de rug omdat poging 5 ook helaas niet goed is gegaan. Het ging zo goed de eerste week dacht ik, helaas ging de terugplaatsing iets minder fijn. Dat was op een donderdag en heeft 1,5 tot 2 uur geduurd en toen kregen ze hem nog niet teruggeplaatst dus moest ik de volgende dag terug komen. Maar werd er gezegd hopelijk overleefd je embryo dat. Goh fijn bedankt voor de mededeling ga ik ook heel fijn slapen nu NOT! Uit eindelijk de volgende dag terug gegaan en na het wachten van een vollere blaas was hij binnen 10 min terug geplaatst. Dit keer werd het weer gedaan door een lieve arts die de vorige keer ook m'n reddende engel was toen ze er 1 uur over deden. Dus ik zei ook nog heel nonchalant nou nu moet je zeker blijven zitten. Maar helaas het heeft niet zo moeten zijn.

Gelukkig was ik in december overgestapt naar een duurdere verzekering die ook een 4e en een 5e poging vergoede dus heb ik nog 2 pogingen om te vechten voor een pareltje. Ik zie er wel tegen op maar heb het er zeker voor over. Ik heb een sterk lichaam en ga deze keer gewoon goed m'n rust pakken en nog meer aan mezelf denken.

Het is heel gek ondanks dat het goed met me gaat voel ik me wel kut. Ik ging er ook veel rustiger mee om toen ik zag dat ik bloed begon te verliezen. Terwijl ik 2 dagen daarvoor wel een lichte positieve test had(kwam ik wel pas na een poos achter) had dit nog nooit gehad. Want als ik dan testen en zag dat er geen 2de stond streepje gooide ik hem gelijk weg. Maar keek dan toch nog even na een paar uur of een dag naar en zag dan nog steeds niks. Ik hoop dat ik dit jaar een echte goede positieve test in handen heb. Nu eerst binnen kort weer beginnen met spuiten en die vervelende punctie. 

8 jaar geleden

Heel veel succes de komende poging. ga voor je duimen dat er dan een blijvende positieve test is.

8 jaar geleden

Ik blijf zeker aan je denken en voor je duimen! Mijn hart maakte ook even een sprongetje toen ik je titel las, maar helaas jeugde ik dus wat te vroeg. Kop op meid!

8 jaar geleden

Wat fijn dat je een verzekering gevonden hebt die meer pogingen vergoed. Ik blijf hopen voor je dat het nu wel een keer raak is en dat je de komende keer een hoop te "oogsten" heb en dat er daarvan ook een hoop gezond bevrucht zijn. Heel veel sterkte en succes met de komende poging.

8 jaar geleden

Heel veel succes! Hou je sterk! X