Snap
  • Zwanger

Irritaties tijdens de zwangerschap

In het begin kon ik nog veel hebben maar de laatste tijd beginnen steeds meer dingen mij te irriteren......

Ik zit nu ondertussen alweer op de helft van mijn zwangerschap. De tijd is echt voorbij geschoten. Echter merk ik de laatste tijd dat mijn hormonen steeds meer opspelen. Ik irriteer me echt aan de kleinste dingetjes. Mijn zoontje vind het erg leuk om op mama te klimmen maar is hierbij erg lomp en ik kan mij er dan zo aan irriteren dat hij dat doet want ik moet ten slotte wel uitkijken voor mijn buik. Ik voel me dan heel schuldig tegenover mijn zoontje dat ik me aan dat soort dingen irriteer. Ook mijn man krijgt de laatste tijd vaak boze blikken van me en snauwerige opmerkingen. Mijn man moet er namelijk vroeg uit 's ochtends en dan gaat de godganse tijd om half 6 s ochtends de wekker. En deze word dan ook nog eens niet meteen uitgezet. Hierdoor stap ik al gelijk met het verkeerde been uit bed en ben ik de hele dag niet te genieten. Ik herken mezelf echt niet terug ik kan vaak veel hebben maar de laatste tijd echt totaal niet. 

Ik kan me ook irriteren aan het chalet waar we in wonen. Het is zo klein dat het snel een rommel is en ik zie me op dat moment dan ook niet met twee kinderen hier zitten. Mijn verlangen naar een normaal huisje is al een lange tijd niet meer zo aanwezig geweest als nu. 

Ik hoop echt dat dit maar een periode is en ik weer snel mijn oude ik ben want ik irriteer me mateloos aan mezelf en zit daardoor niet lekker in mijn vel. Leven de horrormonen en nesteldrang! 

6 jaar geleden

Haha ik weet niet of het bij mij beter gaat want voor de zwangerschap had ik het ook al door de zwangerschap is het alleen 10x erger geworden ....denk dat het allemaal aan de hormonen ligt ?

6 jaar geleden

Ooooh erg he!!! Ben blij dat ik die tijd ondertussen gehad maar ik had het op een gegeven moment ook echt zo erg dat ik mensen echt niet meer uit kon staan. Maar gelukkig na de zwangerschap word alles beter ?

6 jaar geleden

Herkenbaar...ik heb dit al een paar weken met twee mensen op m'n werk. Kan hun stemmen niet aanhoren en dat irriteert mateloos. Bij één persoon moet ik mijn werk gaan overgedragen als ik over een paar maanden met verlof ga maar naast dat ik haar stem niet kan verdragen kan ik dat mens ook niet uitstaan. Dat wordt nog gezellig ??